Ενημερωτικές και αθλητικές εκδηλώσεις στο 2ο δημοτικό σχολείο Φαρκαδόνας

Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί γιόρτασαν την 4η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο χώρο του διδακτηρίου

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας έστησαν τη δική του γιορτή για να τιμήσουν τον Αθλητισμό. Μια γιορτή αφιερωμένη στην 4η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Στο σχολείο πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες ομιλίες από καθηγητές και ερευνητές της Πανεπιστημιακής Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και συγκεκριμένα των Τζιαμούρτα Αθανάσιο και Γεωργακούλη Πόπη οι οποίοι αναφέρθηκαν στην άσκηση στην παιδική ηλικία και στη διατροφή των παιδιών.

Στις εκδηλώσεις το παρών έδωσε ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μπουλούμπασης.

Μετά το πέρας των διαλέξεων ακολούθησαν εντυπωσιακές δραστηριότητες με αθλητικά και παιδαγωγικά παιχνίδια τα οποία συντόνιζε ομάδα φοιτητών του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, υπό την επίβλεψη του ΚουΤσιμέα Παναγιώτη, καθηγητή ΕΕΔΙΠ του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τη γενική επίβλεψη του Διευθυντή του σχολείου Κου ΖΑΜΠΡΑ Δημητρίου, ΠΕ 11 και του εκπαιδευτικού ΦΑ Κου ΛέτσιουΓεωργίου.

Επίσης όλοι οι εκπαιδευτικοί του συλλόγου διδασκόντων συμμετείχαν ενεργά στην όλη μαθητική – αθλητική γιορτή της ημέρας !

Η διεύθυνση του σχολείου και οι μαθητές ευχαριστούν, τον Δ/ντή Α/θμιας εκπ/σης ΠΕ Τρικάλων Κο Μπουλούμπαση Χρήστο που μας τίμησε με την παρουσία τουτην Πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κα Γρηγορίου, την κα Ελένη Μπότη, δημοτική συμβουλο και όλους τους γονείς που τίμησαν με τηνπαρουσία τους και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες διαλέξεις.

Τέλος ευχαριστούν θερμά και τους φοιτητές – αυριανούς λειτουργούς παιδείας και έρευνας του ΣΕΦΑΑ Τρικάλων.

Υπεύθυνοι συντονισμού – υλοποίησης: Υπουργείο Παιδείας – Δ/νση Φυσικής Αγωγής, Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων, Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδ/ντων του σχολείου και ο Εκπ/κός Φυσ. Αγωγής Κος Λέτσιος Γεώργιος.