Εντυπωσίασαν οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Παρουσίασαν τρία επίκαιρα σκετς και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε μια γιορτή έκπληξη για όλους

Ιδιαίτερη χαρά προκάλεσαν στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή οι μαθητές όλων των τάξεων του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας. Χαρά μιας και οι μαθητές εμφανίστηκαν επί σκηνής, παρουσιάζοντας επίκαιρα θεατρικά, απαγγέλλοντας ποιήματα και ερμηνεύοντας τραγούδια. Τραγούδια υμνώντας την Θεία Γέννηση, που έφερε ελπίδα στον κόσμο.

Η εκδήλωση άνοιξε με τους μαθητές της Α’ τάξης που παρουσίασαν το θεατρικό «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» με πρωταγωνιστή τον μυθικό ήρωα των παιδιών τον Σκρούτζ. Φυσικά υπήρξε συνέχεια με τους μαθητές της Β’ τάξης που παρουσίασαν τον «Αη Βασίλη που βρισκόταν σε κρίση» και να λάβουν την σκυτάλη οι μαθητές της Γ και Δ τάξεις που παρουσίασαν το «Αλφαβητάρι των Χριστουγέννων». Ευχάριστη νότα έδωσαν οι μαθητές των δυο τελευταίων τάξεων του σχολείου που τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η γιορτή έκλεισε με την ευχή η νέα χρονιά που θα ανατείλει σε λίγες ημέρες να είναι χαρούμενη, ευτυχισμένη, γεμάτη υγεία.

Η διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που προσέφερε τα κεράσματα για τους προσκεκλημένους.

Φωτογραφιες: Oichalíalive.gr