Εντυπωσίασε στη Θεσσαλονίκη το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας

Συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν με αφορμή τη διοργάνωση της 33η Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού «Filoxenia»

Μοναδική υπήρξε η εμφάνιση του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας στις εκδηλώσεις της 33ης Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού «Filoxenia» που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σύλλογος Γυναικών φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εκπροσωπώντας το Δήμο Φαρκαδόνας. Η είσοδος των μελών του Συλλόγου χαρακτηρίστηκε εντυπωσιακή, και έγινε υπό τους ήχους του κλαρίνου του Γιάννη Ζιάκου. Οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει παραδοσιακές πίτες και άλλα εδέσματα που προσέφεραν στους επισκέπτες, που δοκίμασαν τις τοπικές γεύσεις της Φαρκαδόνας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος «back to routes …a delicious journey, full of traditional flavours …mythessaly», προβλήθηκε ένα βίντεο των δράσεων του Συλλόγου που ετοίμασε η διοίκηση του Συλλόγου, ενώ έγιναν εποικοδομητικές επαφές με εκπροσώπους φορέων, άλλων Περιφερειών που συμμετείχαν στην έκθεση. Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Γιάννη Μπουτίνα και το Δήμο Φαρκαδόνας για την εμπιστοσύνη που έδειξε, για την παρουσίαση και προβολή της παράδοσης του τόπου μας. Ευχαριστεί τις γυναίκες του Συλλόγου που ετοίμασαν παραδοσιακά εδέσματα, τον δήμαρχο κ. Μεριβάκη, τον αναπληρωτή δήμαρχο κ. Μεμηλα, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Καραμάνο, το Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού «Άγιος Γεώργιος» κ. Τσιαουση, τον αντιπρόεδρο κ. Κύργια, τους νεαρούς χορευτές του Πετρωτού καθώς και τα μέλη του Συλλόγου που συνόδευσαν και στήριξαν με την παρουσία τους.

Απευθύνει επίσης συγχαρητήρια στην χορευτική μας ομάδα, και τον χοροδιδάσκαλο κ. Αλεξίου.