Επαγγελματική διέξοδο στο Στρατό αναζητά η νεολαία

Εν αναμονή των προκηρύξεων που αφορούν Στρατό Ξηράς και Αστυνομία

Επαγγελματική διέξοδο στα Σώματα Ασφαλείας, Στρατό και Αστυνομία, αναζητούν ολοένα και περισσότεροι νέοι της περιοχής μας, που έρχονται αντιμέτωποι με την ανεργία.

Πολλοί νέοι της Φαρκαδόνας και των χωριών της, πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ και σχολών της μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναμένουν εδώ και αρκετό διάστημα την προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη 500 ειδικών φρουρών για την Ελληνική Αστυνομία και 1.000 ίσως και περισσότερων Επαγγελματιών Οπλιτών για το Στρατό, την Αεροπορία και το Ναυτικό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στην παρούσα φάση η προκήρυξη αναμένεται εντός του επόμενου διαστήματος, ίσως και μέσα στο Μάρτιο οι περισσότερες από τις 1.000 θέσεις θα διατεθούν στο Στρατό Ξηράς, ακολουθεί η Πολεμική Αεροπορία και μετέπειτα το Ναυτικό. Οι θέσεις αφορούν διάφορες ειδικότητες, τεχνικού, υγειονομικού, πληροφοριακών συστημάτων κ.α.

Εντωμεταξύ στην παρούσα φάση και μέχρι στις 27 Μαρτίου τρέχει η προκήρυξη 1.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως από τις τάξεις των ήδη υπηρετούντων στη στρατιωτική τους θητεία.