«Επανασύσταση 15μελών μαθητικών Συμβουλίων …. ή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας, «Ο κόσμος καίγεται κι αυτοί …χτενίζονται …»

Την δική του άποψη γύρω από τις υπουργικές εξαγγελίες για την επανασύσταση των 15μελων μαθητικών συμβουλίων καταθέτει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Το άρθρο του έχει αναλυτικά ως εξής:

«Μία από τις σημερινές ειδήσεις από το κυβερνητικό ρεπορτάζ, είναι η σχεδιαζόμενη ανασύσταση των μαθητικών συμβουλίων, όπως δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Παιδείας .

Εφόσον λύσαμε όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν την Παιδεία μας, η κυβέρνηση, επιτέλους, επαναφέρει ένα τόσο πετυχημένο θεσμό και στα δημοτικά σχολεία. Ο σκοπός, προφανής. Υποβαθμίζουμε το διευθυντή και το διευθυντικό δικαίωμα και πουλάμε ανέξοδα «πλέρια δημοκρατία»….

Προηγήθηκε η επαναφορά της βάσης του «8» και ο «εκσυγχρονιστικός θεσμός των αιωνίων φοιτητών….». Φαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός δεν ξεχνά….

Δεν ξεχνά την άκρως επιτυχημένη πορεία και ευδόκιμη θητεία του, στα 15μελή μαθητικά συμβούλια….Και τώρα τα επαναφέρει, για να κάνει τη ζωή δύσκολη στην επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ίδιοι κι απαράλλαχτοι….Ο λύκος, μόνο την τρίχα αλλάζει….

Η Ελληνική κοινωνία, συνθλίβεται και βογγά… Τα εθνικά μας θέματα, είναι  σε πλήρη εξέλιξη…Οι συζητήσεις με τους εταίρους μας για την 2η αξιολόγηση, σε κρίσιμη φάση.

Οι περιστάσεις απαιτούν συναίνεση, σύνεση και εθνική συνεννόηση ….Πράγματα αυτονόητα σε μια χώρα, που αντιμετωπίζει μύρια όσα προβλήματα.

Τι να πει κανείς…. «Μωραίνει Κύριος ,ον βούλεται απολέσει».