Επανέφερε το θέμα της κατάθεσης των εισηγήσεων των θεμάτων του Δ.Σ. Φαρκαδόνας ο Αποστόλης Θωμόπουλος

Με πολλές απουσίες από πλευράς αντιπολίτευσης συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας. Ωστόσο, όσοι εκ των δημοτικών συμβούλων της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης συμμετείχαν στην συνεδρίαση του Σώματος φρόντισαν είτε με ήρεμες, είτε με πιο άγριες διαθέσεις να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους και να τοποθετηθούν επί θεμάτων που απασχολούν το Δήμο.
Για μια ακόμη φορά ο επικεφαλής της παράταξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Αποστόλης Θωμόπουλος φρόντισε να υπενθυμίσει στη δημοτική Αρχή και δη στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου το θέμα της επίδοσης των εισηγήσεων των θεμάτων που συζητούνται στη συνεδρίαση. Το ίδιο θέμα έχει διατυπωθεί μέσω ερωτήσεων που έχει καταθέσει κατά καιρούς ο κ. Θωμόπουλος, χωρίς ωστόσο να βρει ανταπόκριση το αίτημα του. Ο ίδιος θεώρησε επιβεβλημένη την προσκόμιση των εισηγήσεων, ώστε να υπάρχει ενημέρωση του Σώματος για τα θέματα που θα συζητηθούν.
Απάντηση στον κ. Θωμόπουλο ήρθε να δώσει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ηλίας Καραμάνος, ο οποίος μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα έχει ζητήσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των δημοτικών συμβούλων, προκειμένου να κοινοποιεί τις εισηγήσεις των θεμάτων. Βέβαια αυτό δεν ικανοποίησε τον κ. Θωμόπουλο, ο οποίος εξήγησε ότι δεν έχει τη δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή για να ενημερώνεται επί των θεμάτων.
Λίγο αργότερα τα πνεύματα ήρθαν να οξυνθούν κατά τη συζήτηση του θέματος του απολογισμού του ΝΠΔΔ «Πέλιννα» του Δήμου Φαρκαδόνας, εξαιτίας των οικονομικών εξηγήσεων που ζητήθηκαν επί του απολογισμού από την πλευρά του κ. Γιώργου Μακρή, δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης. Έντονο ήταν το κλίμα και κατά τις διευκρινήσεις που ζητήθηκαν από το κ. Βαγγέλη Ζαφείρη δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης και σχετιζόταν με την λειτουργία του ΚΑΠΗ Οιχαλίας του οποίου έχει ανασταλεί η λειτουργία του.

DSC_0061