Επανεκλέχτηκε πρόεδρος στην «Αρωγή» η συντοπίτισσα Ελένη Καϊμά

Η Οιχαλιώτισσα στην καταγωγή θα ασκήσει για μια ακόμη περίοδο τα καθήκοντα της προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία

Επανεκλέχτηκε στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» η συντοπίτισσα, με καταγωγή από την Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας κα Ελένη Καϊμά. Οι εκλογές διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή για την εκλογή της νέας διοίκησης και της εξελεγκτικής επιτροπής.

Ειδικότερα μετά τις εκλογές η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Ελένη Καϊμά, πρόεδρος, Αχιλλέας Βλάχος, αντιπρόεδρος, Αγγελική Μπωντία, β’ αντιπρόεδρος, Φανή Ζαχαράκη, γενικός γραμματέας, Βούλα Καλαμπούκα, β’ γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Καραμπίνας, ταμίας, Ηλίας Λουκάς, β’ ταμίας, Δημήτρης Καϊμάς, οργανωτικός γραμματέας.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι: Ιωάννα Ζαφείρη, Ιωάννα Ζαφείρη, Κωνσταντίνα Μαντζανά.

Η πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο της και την επανεξέλεξαν στην προεδρεία της «Αρωγής», μη παραλείποντας να δεσμευτεί ότι θα βρίσκεται στο πλευρό όλων για την ανάδειξη των προβλημάτων και των θεμάτων που απασχολούν το Σύλλογο και τον καθένα ξεχωριστά.


2 Σχόλια

  1. Βασίλης Αργυρίου
    08/06/2018 at 17:42

    Συγχαρητήρια στην κ.Ελενη που πραγματικά είναι ένα άτομο προς μίμηση γι’αυτό πού κάνει ας πάρουν παράδειγμα από αυτή την γυναίκα και άλλοι σύλλογοι