Έπεσαν οι υπογραφές για το δημοτικό αμαξοστάσιο Φαρκαδόνας

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Θανάσης Μεριβάκης θα βάζει υπογραφές σε ιδιαίτερα σημαντικά έργα, γεγονός που αναδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον και την αγάπη για τον τόπο

Έως και την εκπνοή της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας θα υπογράφει σημαντικά έργα, που θα εξυπηρετούν τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου, των υπαλλήλων και των δημοτών. Έργα που θα παραμείνουν στην περιοχή και θα φέρουν την υπογραφή του δημάρχου Θανάση Μεριβάκη. Έργα που θα κληθεί να συνεχίσει η επόμενη δημοτική Αρχή.

Μετά από κοπιώδεις προσπάθειες, λίγες μέρες πριν παραδώσει σκυτάλη, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης υπέγραψε με την εταιρία «Κρίκος Α.ΤΕ.Β.Ε.» τη σύμβαση για την κατασκευή του δημοτικού αμαξοστασίου Φαρκαδόνας.

Το έργο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό από πολλές απόψεις, αρχικά από το οικονομικό μέγεθος το οποίο αγγίζει τις 450.000 ευρώ.

Μετά και την έκπτωση 51,54% που επιτεύχθηκε, το συμβατικό του αντικείμενο ανέρχεται στα 218.066,66 ευρώ, που σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση πόρων του Δήμου.

Δεύτερο, το γεγονός ότι επιλύει ένα θέμα που εκκρεμούσε επί πολλά χρόνια στο Δήμο, καθώς το υφιστάμενο αμαξοστάσιο είναι ακατάλληλο ως υποδομή, κυρίως δε για τους εργαζόμενους σε αυτό.

Τέλος, διότι προβλέπει την κατασκευή μίας σύγχρονης υποδομής, ικανής να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της υπηρεσίας καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου.

Το τελικό αποτέλεσμα ενός τέτοιου έργου θα είναι φυσικά η παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών στους δημότες.
1 σχόλιο

  1. Ξανθος Νατσινας.
    10/08/2019 at 12:06

    Τη να πεις και τη αφήσεις για το περιβόητο αμαξοστάσιο που είναι σαν το γεφύρι της Άρτας,έπρεπε από γέννηση του να γίνει,δηλαδή από τον Καποδίστρια,αλλά προηγούνταν άλλα που ο νοών νοείτο,και έχει ακόμη δρόμο η μεταφορά του.Ειναι ένα έκτρωμα ακατάλληλο υπαίθριο παράνομο αμαξοστάσιο,που έχουν κίνδυνο μόλυνσης οι εργαζόμενοι κυριος και οι δημότες,ούτε τουαλέτες δεν έχουν,και απωρό πως η αρμόδιες υπηρεσίες μαζί με την δικαιοσύνη που δεν παρέμβηκαν αυτεπάγγελτα. Έλεος να έρχονται μετά από 25 χρόνια και να λένε ότι είναι χρήσιμο να γίνει μεταφορά του αμαξοστασίου.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *