Επί της αρχής και με νέα δεδομένα πορεύεται στη Φαρκαδόνα το ΚΙΝ.ΑΛ.

Απέσυρε την υποψηφιότητα η κα Ελένη Χαλβατζά ενώ τοπική και νομαρχιακή του κόμματος δέχτηκαν και εξετάζουν νέα επίσημη υποψηφιότητα που κατατέθηκε από τον Φαρκαδόνιο φαρμακοποιό κ. Σπύρο Σαπουνά

Η κα Ελένη δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας. Απέσυρε την υποψηφιότητα που είχε καταθέσει στην Τοπική Οργάνωση Δήμου Φαρκαδόνας του κόμματος, σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του γραμματέα της, στην «ΚΡΗΝΗ LIVE», κ. Χρήστου Καραμάνου.

Αν και μέχρι στιγμής ο γραμματέας, κρατά καλά, κλειστά τα χαρτιά του, μη θέλοντας να αποκαλύψει δημόσια τους λόγους, τους οποίους επικαλέστηκε η κα Χαλβατζά, έρχεται να σημειώσει ότι σύντομα θα μιλήσει, μάλιστα δημόσια και μέσω επιστολής στην οποία θα αναφέρεται στο θέμα.

Το σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να δούμε πως εξελίσσεται η κατάσταση και ποια δεδομένα προκύπτουν μετά την αποχώρηση της κα Χαλβατζά.

Τα νέα δεδομένα σχετίζονται με καινούργια υποψηφιότητα, η οποία κατατέθηκε από τον Φαρκαδόνιο Φαρμακοποιό κ. Σπύρο Σαπουνά. Η υποψηφιότητα που κατατέθηκε από τον κ. Σαπουνά θα εξεταστεί κι αυτή με τη σειρά της από την τοπική και την νομαρχιακής του κόμματος στα Τρίκαλα, και θα έρθει να προστεθεί σε εκείνη που προϋπήρχε και κατατέθηκε από τον κ. Δημήτρη Καϊμά.

Ωστόσο οι διεργασίες είναι έντονες, όπως και οι επαφές στελεχών της τοπικής και της νομαρχιακής για να αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα και να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις. Όπως υπογραμμίζεται από την τοπική οργάνωση Φαρκαδόνας σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις τα αποτελέσματα των οποίων όπως και ο υποψήφιος που θα στηρίξει το κόμμα στο Δήμο Φαρκαδόνας θα ανακοινωθούν σύντομα, αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.