Επιχείρηση διάσωσης σκύλου στη Φαρκαδόνα

Το σκυλάκι παγιδεύτηκε σε ρόδα  αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από απλούς πολίτες και Δήμο Φαρκαδόνας για να σωθεί

Ολόκληρη επιχείρηση με την συνδρομή Φαρκαδόνιων πολιτών υπαλλήλων του δήμου και αιρετών στήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Φαρκαδόνα για τον απεγκλωβισμό ενός μικρού ζώου που για κακή του τύχη παγιδεύτηκε στη ρόδα ενός αυτοκίνητου.

Συγκεκριμένα το μικρό σκυλάκι εξήλθε από την οικία στην οποία φιλοξενείται χωρίς να το αντιληφθούν οι ιδιοκτήτες του και στη συνέχεια  παγιδεύτηκε στον τροχό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα μόλις αυτό ξεκινήσει να παρασυρθεί για λίγα μέτρα.

Το περιστατικό έπεσε στην αντίληψη των περαστικών οι οποίοι ειδοποίησαν τον οδηγό και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ξεκινώντας μια μεγάλη προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό.

Η διαδικασία ήταν αρκετά δύσκολη στην οποία συνέδραμαν απλοί πολίτες, υπάλληλοι του δήμου καθώς και ο αντιδήμαρχος κος Γιάννης Μέμηλας που έσπευσε άμεσα στο σημείο για να συνδράμει στην προσπάθεια. Μετά από κοπιώδεις προσπάθειες μιας και αφαιρέθηκε ο τροχός του αυτοκινήτου το σκυλάκι απεγκλωβίστηκε. Λίγο μετά μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για να το εξετάσει και να περιποιηθεί τα τραύματα.

Οι ιδιοκτήτες του μικρού ζώου ευχαριστούν το Δήμο για την συνδρομή του στην προσπάθεια καθώς και τους απλούς πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα προσφέροντας την πολύτιμη βοήθεια για να ελευθερωθεί το ζώο.