Επίσημα υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας η Ευαγγελία Στεργίου

Το Δήμο Φαρκαδόνας αναμένεται να διεκδικήσει για δεύτερη φορά η Ευαγγελία Στεργίου. Το όνομα της κα Ευαγγελίας Στεργίου ανακοινώθηκε σήμερα το βράδυ από τον «Περισσό» μαζί με δύο ακόμη υποψηφίους από το νομό Τρικάλων, όπως και με άλλους υποψηφίους Δήμων των νομών Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας.

 Η Στεργίου Ευαγγελία, 48 χρονών, είναι Ειδική παιδαγωγός. Υποψήφια Δήμαρχος Φαρκαδόνας και το 2010 με την Λαϊκή Συσπείρωση και δημοτική σύμβουλος ως το 2014. Δραστηριοποιείται στον σύλλογο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων και στην Πρωτοβουλία Αναπληρωτών. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Στην ίδια λίστα συμπεριλαμβάνοντα τα ονόματα του Γιώργου Καϊκη για το Δήμο Τρικκαίων και του Βάιου Καλύβα για το Δήμο Πύλης. Για το Δήμο Καλαμπάκας δεν υπήρξε ανακοίνωση, μιας και συνεχίζεται η συζήτηση των κομματικών οργάνων που θα καταλήξουν στην επιλογή.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση της ΚΟ Θεσσαλίας του ΚΚΕ «πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων ως περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι».