Επίσημη πρώτη εμφάνιση των υποψηφίων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τη Φαρκαδόνα

Οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφτηκαν το βράδυ της Τετάρτης την περιοχή και μίλησαν σε εκδήλωση που διεξήχθη στην ταβέρνα «Τζιμούλης» παρουσιάζοντας θέσεις και προτάσεις του κόμματος ενώ επικεντρώθηκαν στο έργο της κυβέρνησης

Το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Τρίκαλων. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι τρεις νυν βουλευτές του κόμματος κ.κ. Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Σιμορέλης, καθώς επίσης και οι Θανάσης Ξάφος, ο συντοπίτης Δημήτρης Στάμος και η Πέρυ Χαρτοπούλου.

Το βράδυ της Τετάρτης οι υποψήφιοι πλέον βουλευτές Τρικάλων, επισκέφτηκαν την περιοχή της Φαρκαδόνας, όπου συμμετείχαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Δ.Ο. Φαρκαδόνας σε συνεργασία με την Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ στην ταβέρνα «Τζιμούλης», παρουσιάζοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος. Η προσοχή των υποψηφίων βουλευτών επικεντρώθηκε στην ενίσχυση και στήριξη του πρωτογενή τομέα που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας. Κατά την συζήτηση που αναπτύχτηκε ο λόγος περιστράφηκε γύρω από την προσπάθεια που έγινε από την κυβέρνηση για την στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων, αλλά και το μελλοντικό σχεδιασμό για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές μίλησαν ακόμη για την βαρύτητα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία και την Παιδεία. Αναφέρθηκαν άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας με ιατρικό, νοσηλευτικό και παραιατρικό προσωπικό που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας.
1 σχόλιο

  1. Νατσινας Ξανθος
    14/06/2019 at 01:36

    Κουβέντα για την νταμπακέρα.Ειναι καιρός για να κρύβονται οι υποψήφιοι;Διάλογο με το λαό θα γίνει;Πόσοι από εσάς τους υποψήφιους γνωρίζετε για τον δήμο Φαρκαδονας,κυρίως στον πρωτογενή τομέα;Για τα παιδιά που φύγανε στο εξωτερικό κάνατε κάτι και κυρίως των πτυχιούχων;Κ.Αλλα που έχουν αντιλαϊκό προσανατολισμό βάζοντας ταφόπλακα στον δήμο Φαρκαδονας και όχι μόνο.