Επίσημη πρώτη για το Γιάννη Στάμο στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

Επιστροφή στα δημοτικά έδρανα και για το Γιάννη Γεωργολόπουλο μετά από πολύμηνη απουσία από τις συνεδριάσεις του Σώματος

Μετά από χρονικό διάστημα 3 και πλέον χρόνων απουσίας από τα δημοτικά έδρανα του Δήμου Φαρκαδόνας, ο πρώην δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Στάμος επέστρεψε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος.
Επέστρεψε, ως δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, λαμβάνοντας τη θέση του παραιτηθέντος συναδέλφου του κ. Κίμωνα Χαλβαντζά.
Μετά την ορκωμοσία του, ως δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Γιάννης Στάμος συμμετείχε και επίσημα για πρώτη φορά στη συνεδρίαση, με το προεδρείο και τους δημοτικούς συμβούλους να του εύχονται καλή και εποικοδομητική θητεία.
Τις ευχαριστίες προς το Σώμα ήρθε να απευθύνει ο νέος δημοτικός σύμβουλος ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του δεν παρέλειψε να «ξετυλίξει» τους στόχους του, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο διάστημα που απομένει μέχρι την λήξη της αυτοδιοικητικής περιόδου θα αγωνιστεί καταθέτοντας την εμπειρία του για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν Δήμο και πολίτες, καθώς επίσης να συμβάλει και στην επανένταξη των μεγάλων έργων.
«Θα παραμείνω δημοτικός σύμβουλος, όχι για να καταθέσω μελλοντικές φιλοδοξίες, αλλά ούτε για να κάνω στείρα αντιπολίτευση. Θα παραμείνω δημοτικός σύμβουλος για να καταθέσω την εμπειρία μου και να συμβάλω στο μέτρο του δυνατού στην επίλυση των προβλημάτων και στην επανένταξη μεγάλων έργων που απεντάχτηκαν από λάθη και παραλείψεις προηγούμενων δημοτικών Αρχών αλλά και της κεντρικής διοίκησης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στάμος.
Μετά από καιρό
Μετά από καιρό απουσίας από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου δεν επέστρεψε μονάχα ο κ. Στάμος. Στο δημοτικό συμβούλιο μετά από 1 περίπου χρόνο απουσίας βρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος.
Επιχειρηματολογώντας γύρω από την πολύμηνη απουσία, ο κ. Γεωργολόπουλος ισχυρίστηκε ότι οφείλεται στα όσα διαδραματίζονται στις συνεδριάσεις και σχετίζονται με τις εντάσεις που δεν οδηγούν πουθενά, πόσο μάλλον στην επίλυση των προβλημάτων. Στάθηκε ταυτόχρονα και σε ένα παλιότερο γεγονός και στην φραστική επίθεση που είχε δεχτεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, από φιλάθλους ποδοσφαιρικής ομάδας, τη στιγμή που είχε καταθέσει τη δική του άποψη για θέμα που αφορούσε το γήπεδο της περιοχής.
Από την πλευρά του ο κ. Γεωργολόπουλος επικέντρωσε την προσοχή σε θέματα που αφορούν την περιοχή των Πελινναίων, τονίζοντας ότι η εν λόγω Δημοτική Ενότητα έχει αφεθεί στη τύχη της, κάνοντας λόγω μεταξύ των άλλων για έλλειψη καθαριότητας.
«Πρέπει να λύσετε το πρόβλημα με την καθαριότητα στην Δ.Ε. Πελινναίων. Αυτή η κατάσταση δήμαρχε δεν σας τιμά», τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος.
Άμεση υπήρξε η απάντηση του κ. Μεριβάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ως Δήμος «είμαστε υπερήφανοι για την καθαριότητα του συνόλου των χωριών, φέρνοντας εις πέρας τα αιτήματα που καταθέτουν οι πρόεδροι όλων των δημοτικών διαμερισμάτων».

2 Σχόλια

  1. ο κυριος Μεριβακης νομιζει οτι καθαριζοντας τα χορταρια απο τις εγκατελειμενες πλατειες των χωριων κανει εργο…(δεν λεω καλα κανει) αλλα μεχρι εκει ειναι… πιστευω πως ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ πλεον και δεν μπορει να κατι για το μελλον του δημου μας…