Η επισκευή και αγορά ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων και μηχανημάτων κήπου έχει όνομα στη Φαρκαδόνα

Τρεις περίπου δεκαετίες το κατάστημα «Moto Stathis» πρωτοστατεί προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και συμφέρουσες τιμές

Οι γονείς και οι παππούδες πλέον δεν πρέπει να αγχώνονται στα αιτήματα παιδιών και εγγονών για την αγορά ενός ποδηλάτου. Γονείς και παππούδες δεν θα πρέπει να προβληματίζονται στα αιτήματα των εφήβων για την αγορά ενός μοτοποδήλατου. Όσο για τους μεγαλύτερους δεν θα πρέπει να δαπανήσουν χρόνο και χιλιόμετρα για να εντοπίσουν το καταλληλότερο, μηχανάκι, ποδήλατο, ή ένα μηχάνημα κήπου και δάσους.

Εδώ και χρόνια έχουν δίπλα τους το κατάστημα που προσφέρει πολλά, τόσα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες αγοράς ποδηλάτων για μικρούς και μεγάλους, μοτοποδηλάτων, αλλά και μηχανημάτων κήπου.

Αντιμετωπίζεται πρόβλημα με το ποδήλατο ή το μοτοποδήλατο, εδώ και χρόνια η λύση προσφέρεται στη Μοτο Καραμάνος στη Φαρκαδόνα. Από το 1990 που δημιουργήθηκε η επιχείρηση «Μοτο Στάθης» προσφέρεται άμεση εξυπηρέτηση και αποκατάσταση κάθε βλάβης που αντιμετωπίζει το ποδήλατο ή το μοτοποδήλατο. Με μια απλή επίσκεψη ο υπεύθυνος της επιχείρησης προσφέρει ολοκληρωμένη ποιότητα στις εργασίες αποκατάστασης ζημιών – βλαβών και ασφάλεια.

Στο κατάστημα οι Φαρκαδόνιοι πέραν της αποκατάστασης των βλαβών, μπορούν να βρουν μια γκάμα από μηχανάκια και ποδήλατα σε ασύγκριτα ανταγωνιστικές τιμές. Το κατάστημα αποτελεί επίσημο συνεργάτη της «Οrient Bike». Και δεν μένουμε μόνο εκεί.

Το κατάστημα προχωρώντας μπροστά, με ανοδική πάντα πορεία επεκτείνει την δραστηριότητα του στον τομέα μηχανημάτων κήπου και δάσους. Πλέον στο κατάστημα συναντούμε μηχανήματα κήπου χορτοκοπτικά και λοιπά μηχανήματα για την εξυπηρέτηση των αναγκών και της διαμόρφωσης του κήπου, κι όχι μόνο. Φυσικά στα παραπάνω υπάρχει και τεχνική υποστήριξη εντός του καταστήματος, ενώ εξυπηρέτηση παρέχεται και μέσω της παροχής ανταλλακτικών.

Η «Μοτο Στάθης» συνεργάζεται με τις εταιρείες «echo Japan» και «Oregon», δυο αξιόπιστες και πολλά υποσχόμενες στο συγκεκριμένο τομέα, αποτελώντας τους αντιπροσώπους της.

Πλέον η μότο κίνηση στη Φαρκαδόνα έχει όνομα που ακούει στο κατάστημα «Μοτο Στάθης»  και μας καλεί να την ακολουθήσουμε.

Ταχ. διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 57  δίπλα στο κτίριο του ΟΤΕ στη Φαρκαδόνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2433022972, 6937024420 & 6948389148

Υπεύθυνος καταστήματος: Χρήστος Καραμάνος