Επιστρέφει στα αυτοδιοικητικά ο Τάκης Χαντζής;

Αυτοδιοικητικοί και απλοί πολίτες θεωρούν σίγουρη την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019

Κάποια προσωπικά ζητήματα που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό αποτέλεσαν την αφορμή να αποσυρθεί από την τοπική αυτοδιοίκηση και να δώσει την έδρα στον πρώτο επιλαχών του συνδυασμού. Ωστόσο το αυτοδιοικητικό «σαράκι» δεν έπαψε ποτέ να τον «τρώει». Ακόμη και τη στιγμή που αποχώρησε λόγω προσωπικών προβλημάτων, το ενδιαφέρον του δεν έπαψε να υφίσταται.

Ο λόγος  για τον κ. Δημήτρη Χαντζή, πρώην δημοτικό σύμβουλο και τέως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Τα σενάρια που επικρατούν αυτή τη στιγμή μιλούν για σίγουρη κάθοδο του Τάκη Χαντζή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Ο ίδιος μέχρι στιγμής παρά τις πιέσεις που δέχεται από αυτοδιοικητικούς, αλλά ταυτόχρονα και από πολλούς πολίτες, δεν έχει ανοίξει ή δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του. Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σύντομα αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημες δηλώσεις, μέσω των οποίων θα ανακοινώσει τις προθέσεις του.

Φυσικά πολλοί αναμένουν τις τελικές αποφάσεις του κ. Χαντζή. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπάρχει μεγάλο ρεύμα στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, αν κρίνουμε και από τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο. Ο χρόνος θα δείξει και οι αποφάσεις αναμένονται με ενδιαφέρον. Αποφάσεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.