Επιστρέφουν οι αναμνήσεις από τα παλιά

Άνθρωποι που έλκουν την καταγωγή τους από χωριά της Φαρκαδόνας συναντιούνται διαβάζοντας και σχολιάζοντας τις τοπικές ειδήσεις

Μπορεί να απέχουν αρκετά χιλιόμετρα από τους τόπους καταγωγής τους, τα χωριά της Φαρκαδόνας, ωστόσο η αγάπη τους παραμένει άσβεστη. Ο λόγος για πολλούς Φαρκαδόνιους που διαμένουν στην πρωτεύουσα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, και βρίσκονται μακριά από τη γενέτειρα τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Με κάθε ευκαιρία όμως συναντιούνται σε καφενεία και διάφορα μαγαζιά, αναπολώντας τα παλιά και συζητώντας θέματα που αφορούν το γενέθλιο τόπο.

Πολλοί εξ αυτών επικοινωνούν με το «KriniTrikalon» καθώς όπως μας αναφέρουν σε καθημερινή βάση διαβάζουν ρεπορτάζ και ειδήσεις που αφορούν την περιοχή μας, εξηγώντας ότι το site αποτελεί ένα από τα καλύτερα μέσα για την ενημέρωσή τους.

Διακρίνονται από δεξιά: Δημήτρης Καταπηγιώτης, Απόστολος Στάμου, Βαγγέλης Σταμουλάκης και ο Ηλίας Σκύφτας.

Οι εικονιζόμενοι Δημήτρης Καταπηγιώτης, Απόστολος Στάμου, Βαγγέλης Σταμουλάκης και ο Ηλίας Σκύφτας που έλκουν την καταγωγή τους από χωριά της Φαρκαδόνας κατά τον τακτικό πρωινό ή απογευματινό καφέ τους στην ομόνοια, αποτελούν μερικούς από τους χιλιάδες αναγνώστες μας. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ζουν μόνιμα είτε στην περιοχή της Φαρκαδόνας ή σε κάποιο άλλο σημείο, και μας εμπιστεύονται, οφείλουμε να αγωνιστούμε για την ενημέρωση τους, έγκυρα και έγκαιρα.