Επιστροφή στις σχολικές αίθουσες για τους μαθητές

Μαθητές και εκπαιδευτικοί το πρωί της Δευτέρας επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες, μετά την σχετική βελτίωση των καιρικών συνθηκών

Στις σχολικές αίθουσες επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας οι μαθητές της πόλης των Τρικάλων αλλά και των σχολείων της Καλαμπάκας, της Πύλης και της Φαρκαδόνας, μετά από πολυήμερες διακοπές. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν από την περασμένη εβδομάδα είχαν ως συνέπεια την καθυστέρηση της επιστροφής των μαθητών στα σχολεία με την ολοκλήρωση των διακοπών των Χριστουγέννων.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί το πρωί της Δευτέρας επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες, μετά την σχετική βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Σχετική καλυτέρευση μιας και το πρωί της Δευτέρας τόσο στα Τρίκαλα, όσο και ευρύτερα στο νομό, ταυτόχρονα και στο Δήμο Φαρκαδόνας επικρατούσαν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, κάτω μάλιστα του μηδενός.

Κατά την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές αίθουσες δεν προέκυψαν προβλήματα, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να συνεργάζονται στενά με τους Δήμους για την αναφορά οποιαδήποτε θέματος προέκυπτε.