Επιτέλους δικαίωση για τον υπάλληλο του ΒΙ.ΠΑ.ΦΑ. Βασίλη Κατσάνο

Μπορεί το όραμα της δημιουργίας του Βιομηχανικού Πάρκου Φαρκαδόνας να μην τελεσφόρησε. Τα βάσανα αυτού του εγχειρήματος που ξεκίνησε στις αρχές του 2004 συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, με τις συνέπειες να είναι ορατές 15 χρόνια αργότερα.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας πλέον θα κληθεί να καταβάλει συνολικά 60.000 ευρώ, στο μοναδικό υπάλληλο που απασχολούσε το ΒΙ.ΠΑ.ΦΑ., ειδικότερα τον κ. Βασίλειο Κατσάνο, ο οποίος είχε προσληφθεί με σύμβαση έργου προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες διοικητικού προσωπικού.

Μετά από μια μακροχρόνια δικαστική περιπέτεια που ξεκίνησε το 2011 ο κ. Κατσάνος, στράφηκε κατά της εταιρίας, καθώς βρέθηκε χωρίς δουλειά και το σημαντικότερο με οφειλές για τα έτη 2011-2013, υπήρξε όμως δικαίωση από τα δικαστήρια πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια που του επιδίκασαν το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό.

Όλα αυτά τα χρόνια από το 2011 έως και σήμερα κανείς δεν ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις του, οπότε η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες.

Ο κ. Βασίλης Κατσάνος δικαιώθηκε πλέον. Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου Λάρισας απορρίφθηκε η έφεση της ΒΙ.ΠΑ. Α.Ε. και επιδικάζει 45.000 ευρώ στον κ. Βασίλη Κατσάνο, ενώ δεύτερο δικαστήριο με πρωτόδικη απόφαση (και η οποία θεωρείται τελεσίδικη καθώς δεν ασκήθηκε έφεση) επιδικάζει το ποσό των 15.000 ευρώ στον πρώην εργαζόμενο.

Ο ίδιος μιλάει για δικαίωση «έπειτα από μακροχρόνιο αγώνα και ταλαιπωρία άνευ λόγου».