Επιτυχημένη και ποικιλόμορφη η περασμένη χρονιά για το Σύλλογο Γυναικών Οιχαλίας

DSC_0771

Πιστές στην παράδοση για μια ακόμη χρονιά οι γυναίκες της Οιχαλίας, οι οποίες το βράδυ της Κυριακής συναντήθηκαν στο κοσμικό κέντρο «Νοσταλγία» για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Οιχαλίας. Το κάλεσμα της διοίκησης συνάντησε ιδιαίτερη απήχηση μιας και η διοργάνωση είχε ιδιαίτερη επιτυχία με τη συμμετοχή πλήθους, γυναικών, μελών και φίλων του Συλλόγου από την Οιχαλία αλλά και τα γειτονικά  χωριά.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε με την ευλογία της πίτας από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Οιχαλίας π. Ευάγγελο Γιώτα, ο οποίος ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά στη διοίκηση και στα μέλη του τοπικού Οργάνου.

Ακολούθησε χαιρετισμός της προέδρου κα Σπυριδούλας Καψάλη, η οποία προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που αφήσαμε πίσω μας, αλλά και στους στόχους του τρέχοντος έτους.

Η πρόεδρος χαρακτήρισε την περασμένη χρονιά ιδιαίτερα επιτυχημένη σε εκδηλώσεις και δράσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και τη σφραγίδα του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχή μας.

Ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα ενώ δεν παρέλειψε να δεσμευτεί ότι η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου μέσα από τη συνεργασία που θα αναπτύξουν και τις δράσεις, θα προσπαθήσουν στο μέτρο του δυνατού, ο Σύλλογος να παρουσιάσει και φέτος ένα ξεχωριστό και ποικιλόμορφο έργο.

«Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, αρωγούς και συμπαραστάτες στο έργο μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, μέλη και φίλους, να προχωρήσουμε μπροστά, με σταθερά βήματα, με προτάσεις που θα συμβάλουν για την ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν τις γυναίκες, για την ανάδειξη των ηθών και εθίμων, για την κοινωνική στήριξη και την αλληλεγγύη», σημείωσε μεταξύ των άλλων η πρόεδρος.

Στην εκδήλωση εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των χορευτικών του Συλλόγου, των παιδικών τμημάτων και των ενηλίκων που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις επί σκηνής παρουσιάζοντας σειρά παραδοσιακών χορών.

Η εκδήλωση έκλεισε αργά το βράδυ με πολύ κέφι και διασκέδαση για το πλήθος των συμμετεχόντων στη φετινή διοργάνωση.