Επιτυχημένα έκλεισε η σχολική χρονιά για το γυμνάσιο Οιχαλίας

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί παρουσίασαν τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν σ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους 2017-18

Στη διάρκεια του διδακτικού έτους 2017-2018 οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του γυμνασίου Οιχαλίας είχαν την ευκαιρία και το χρόνο να υλοποιήσουν σειρά προγραμμάτων. Δράσεις που είχαν ως στόχο να εντρυφήσουν οι μαθητές διάφορα θέματα εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του πάνω σε περιβαλλοντικά, κοινωνικά, αγωγής υγείας και πολιτιστικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τους καθηγητές του σχολείου η χρονιά κύλησαν άκρως επιτυχημένα καθώς τέθηκαν σε εφαρμογή αρκετά προγράμματα τα οποία στηρίχτηκαν από το σύνολο των μαθητών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η τελευταία μέρα του σχολικού έτους, πριν αρχίσουν οι εξετάσεις, ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση των προγραμμάτων και στην αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου. Έτσι το σχολείο σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με την παρουσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα προγράμματα που υλοποίησαν οι μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους με προβολές, ομιλίες και εικόνες. Συγχρόνως, η χορωδία του σχολείου και το χορευτικό έδωσε μια νότα χαράς και διασκέδασης.

Στο τέλος οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου παρουσίασαν το δικό τους πρόγραμμα και ο Σύλλογος Γονέων μοίρασε αναμνηστικά μπλουζάκια στους μαθητές που αποφοιτούν και γλυκά σε όλους.