Επιτυχημένη η χρονιά για τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με χορό και ευχές για καλό καλοκαίρι από τα μέλη των χορευτικών τμημάτων

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της για τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού «Ο Άγιος Γεώργιος». Μια χρονιά που περιελάμβανε πλήθος εμφανίσεων των χορευτικών του Συλλόγου, τόσο εντός του χωριού, όσο και σε διάφορες εκδηλώσεις που διεξήχθησαν σε ολόκληρο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η λήξη της τρέχουσας περιόδου ήρθε να γιορταστεί με τον κατάλληλο τρόπο το βράδυ της Παρασκευής σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι συντελεστές του Συλλόγου.

Το Δ/Σ του Συλλόγου διοργάνωσε  στο αύλειο χώρο του πρώην νηπιαγωγείου του χωριού μια όμορφη εκδήλωση, που κυριάρχησε ο χορός και οι ευχές για ένα μαγευτικό καλοκαίρι.

Τα μέλη των χορευτικών διασκέδασαν ενώ από τις συζητήσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι στόχοι που τίθενται για την επόμενη περίοδο που ξεκινά το Σεπτέμβριο.

Την συγκεκριμένη περίοδο τα χορευτικά θα προετοιμαστούν κατάλληλα για να παρουσιάσουν ένα νέο πρόγραμμα που θα αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στην εκδήλωση  έγινε η κλήρωση ενός ποδηλάτου προσφορά του «ΜΟΤΟ ΣΤΑΘΗΣ» που εδρεύει στη Φαρκαδόνα  και τυχερός από  τους χορευτής υπήρξε ο νεαρός, Σάκης Αλεξίου.

Όλοι μαζί ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και καλή επιστροφή το Σεπτέμβρη.