Επιβεβαίωσε την κάθοδό του στις εκλογές ο Θανάσης Μεριβάκης

Μιλώντας στο Ράδιο, Λέσχη 976, τόνισε ότι η απόφαση της καθόδου ελήφθη από το 2017, εκφράζοντας την ενόχλησή του για τους συνεργάτες του που πήγαν απέναντί του

Την επανακάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 επιβεβαίωσε μέσω ερτζιανών και ειδικότερα στο Ραδιόφωνο της Λέσχης 976, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Κατά την τηλεφωνική εμφάνιση στην εκπομπή της συναδέλφου Ευαγγελίας Σωτηρίου, ο δήμαρχος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για εκ νέου κάθοδο στις εκλογές, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη απόφαση είχε ληφθεί προ ετών και μάλιστα από το 2017 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

«Μόνο αν πεθάνω δεν θα κατεβώ. Έχω την ομάδα που είχα, από κει και πέρα έγιναν κάποιες ανεξαρτητοποιήσεις, αλλά η ζωή συνεχίζεται, ένας φεύγει δυο έρχονται.», ανέφερε ο δήμαρχος.

Ο ίδιος μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου δεν παρέλειψε να σχολιάσει το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει σήμερα στο Δήμο Φαρκαδόνας, εξηγώντας ότι υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται να κατέβουν υποψήφιοι, αλλά από το να το σκέφτονται μέχρι να φτάσουν στο δια ταύτα υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση.

«Κάποιοι απλά θα κατέβουν για να κατέβουν, όχι για να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον Δήμο. Την υποδομή εμείς όμως την έχουμε ήδη, είναι ένας συνδυασμός με 110 άτομα, και να φύγουν 10 θα έρθουν άλλοι 10, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεριβάκης δεν έκρυψε την ενόχληση του ότι δικοί του αρχικά συνεργάτες έχουν πάει απέναντι του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά.

«Με ενοχλεί πάρα πολύ που κάποιοι δικοί μου αρχικά συνεργάτες έχουν πάει απέναντι μου. Για ότι έχει κάνει ο καθένας αυτός ξέρει τον πραγματικό λόγο, και θα παρακαλούσα αν έχουν το θάρρος να βγούνε και να τον πούνε. Εγώ θέλω να εκλεγώ Δήμαρχος, δεν είμαι εδώ για πλάκα. Δικαίωμα του καθενός είναι να κατεβαίνει για να πάρει 3%.».

Τέλος αναφέρθηκε στους επικριτές του επισημαίνοντας μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Με κατηγορούν ότι δεν έκανα τίποτα, όταν από πέρυσι μέχρι φέτος έφερα στο Δήμο, έργα 8 εκ. ευρώ. Προσπαθούν να βρουν κάτι μικρό κι ελάχιστο για να καυτηριάσουν, και κανένας δεν βγαίνει να πει τι έγινε ως τώρα στο Δήμο.».
3 Σχόλια

  1. Μεγάλος Αδελφός
    20/09/2018 at 05:30

    Άρα φαί μαναχα.. τιμολόγια κόψιμο , μαύρα στη τσέπη και παγκύρια

  2. Μερακλής
    17/09/2018 at 22:29

    Δήμαρχεεεεεε… Βάλε νέους στο παιχνίδι. Νέους σε ηλικία, με όραμα και πρόγραμμα, όχι μόνο λόγια. Έχουν ιδέες οι νέοι, άκουσε τους