Αισιόδοξος για την εκλογική νίκη ο Χρήστος Καραμάνος

Πιστός από την αρχή στο πρόσωπο της υποψηφίας δημάρχου Λένας Χλαβατζά και επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση»

Καθημερινά στο πλευρό της υποψηφίας δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» Ελένη Χαλβατζά, βρίσκεται ένας από τους νεαρότερους ηλικιακά υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ο Χρήστος Καραμάνος.

Όπως καταγράφει το «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο Χρήστος Καραμάνος βρέθηκε όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κα Χλαβατζάς, στηρίζοντας ενεργά την προσπάθεια της. Μια προσπάθεια που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση έως την τελική νίκη το βράδυ της 26η Μαΐου.

Ο μαχητικός Χρήστος αισιοδοξεί και μεταφέρει αυτή την αισιοδοξία του σε όλο το συνδυασμό. Εξάλλου ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκλογικές διαδικασίες και γνωρίζει. Λαμβάνει τα μηνύματα που στέλνει ο κόσμος στον ίδιο και στο συνδυασμό και πλέον αισθάνεται βέβαιος για την εκλογική νίκη της μεθεπόμενης Κυριακής. Μια νίκη που θα σηματοδοτήσει την αλλαγή πλεύσης στο Δήμο Φαρκαδόνας.