Έσπασαν τα κεραμίδια και πήραν τα χρήματα της γεφυροπλάστιγγας στα Σερβωτά

Μια ασυνήθιστη και άκρως περίεργη διάρρηξη ερευνούν από την Κυριακή το πρωί οι Αστυνομικές Αρχες στα Σερβωτά 

Μια άκρως περίεργη υπόθεση κλοπής ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές.
Η κλοπή διαπράχτηκε στο χωριό των Σερβωτών του Δήμου Φαρκαδόνας και προκαλεί πέραν της έκπληξης και εντύπωση για τον τρόπο δράσης του δράστη-δραστών.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού κ. Βάιο Κακαϊτσα, το συμβάν διαπράχτηκε το βράδυ του Σαββάτου ή τα ξημερώματα της Κυριακής, στη γεφυροπλάστιγγα που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό, σε σημείο ωστόσο που υπάρχει έντονη κίνηση οχημάτων μιας και ο δρόμος τους καλοκαιρινούς μήνες διασχίζεται από δεκάδες αγρότες.
Οι διαρρήκτες ξήλωσαν την σκεπή του οικίσκου που βρίσκεται ο μηχανισμός της γεφυροπλάστιγγας, εισήλθαν εντός αυτού και αφαίρεσαν, χρήματα αλλά και ηλεκτρονικό μηχανισμό.
Οι διαρρήκτες δεν έγιναν αντιληπτοί από κανένα περαστικό, ωστόσο το γεγονός που προκαλεί εντύπωση πέραν από τον τρόπο δράσης, είναι ότι ίσως ήταν γνώστες ότι στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και στο ταμείο της γεφυροπλάστιγγας υπήρχαν αρκετά χρήματα.
Κι αυτό γιατί, στην παρούσα φάση βρισκόμαστε στην ολοκλήρωση της σεζόν της συλλογής μποστονοειδών και το τελευταίο 40ημερο περίπου η γεφυροπλάστιγγα χρησιμοποιούνταν από εκατοντάδες παραγωγούς.
Η έρευνα των Αστυνομικών Αρχών συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλλήψη των διαρρηκτών.