Ετοίμασε και εσύ το δικό σου πακέτο αγάπης

Πράξη τις Θείες εντολές αναμένεται να κάνει για μια ακόμη χρονιά η Ενορία της Αγίας Επισκέψεως Τρικάλων, η οποία διοργανώνει την Εβδομάδα Συλλογής Ειδών Ατομικής Υγιεινής για τους φυλακισμένους

«…Πείνασα, και μου δώσατε να φάω, δίψασα, και μου δώσατε να πιω, ξένος ήμουν, και με περιμαζέψατε, γυμνός ήμουν, και με ντύσατε, αρρώστησα,

και με επισκεφτήκατε, στη φυλακή ήμουν και ήρθατε κοντά μου.

Τότε θα αποκριθούν οι δίκαιοι και θα του πούνε: Κύριε, πότε σε είδαμε να

πεινάς και σε θρέψαμε ή να διψάς και σου δώσαμε να πιεις;

Και πότε σε είδαμε ξένο και σε περιμαζέψαμε ή γυμνό και σε ντύσαμε;

Και πότε σε είδαμε άρρωστο ή στη φυλακή  και σε επισκεφτήκαμε;

Και θ’ αποκριθεί ο βασιλιάς και θα τους πει:

Πραγματικά, σας λέω, καθόσον τα κάνατε αυτά σ’ έναν από τους αδελφούς μου αυτούς τους ασήμαντους, σ’ εμένα τα κάνατε…». (Κατά Μανθαίον Ευαγγέλιο).

Πράξη τις Θείες εντολές αναμένεται να κάνει για μια ακόμη χρονιά η Ενορία της Αγίας Επισκέψεως Τρικάλων, η οποία διοργανώνει την Εβδομάδα Συλλογής Ειδών Ατομικής Υγιεινής για του φυλακισμένους. Για τους ανθρώπους αυτούς που κάποια στιγμή της ζωή τους υπέπεσαν σε βαριά σφάλματα, πληρώντας το τίμημα αυτών, μετανιωμένοι οι περισσότεροι εξ αυτών σήμερα, με την κράτησή τους σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την επομένη Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα αποσταλούν από την «Διακονία Φυλακισμένων» της Ενορίας Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων στις Φυλακές Τρικάλων και Γρεβενών.

Ενδεικτικά είδη που μπορούν να προσφερθούν είναι: Ξυραφάκια,

Αφρός ξυρίσματος, Οδοντόβουρτσες, Οδοντόκρεμες, Σαμπουάν, Αφρόλουτρο, Σαπούνι κανονικό (όχι κρεμοσάπουνο), Σκόνη για πλύσιμο ρούχων στο χέρι, Χαρτί υγείας (συσκευασία 2 τεμαχίων), Χαρτομάντιλα, Τηλεκάρτες, Πετσέτες προσώπου, Φανέλες ή t-shirt, μεγέθη L, XL, XΧL, (κατά προτίμηση όχι λευκές για να μη λερώνονται εύκολα),Εσώρουχα, μεγέθη L, XL, XΧL, Κάλτσες αθλητικές και κανονικές, Σαγιονάρες-παντόφλες πλαστικές, μεγέθη 41-46, Αθλητικά παπούτσια, μεγέθη 41-46.

Τα προαναφερόμενα είδη ρουχισμού και υποδημάτων είναι σκόπιμο είτε να είναι καινούργια (τουλάχιστον τα εσώρουχα) είτε σε πολύ καλή κατάσταση.

Ετοίμασε και εσύ το δικό σου πακέτο αγάπης. Η συλλογή θα γίνεται καθημερινά στον Ιερό Ναό μας πρωί 7:30-9:30 και απόγευμα 16:30-19:30.

Πληροφορίες: Καθημερινά στον Ιερό Ναό, στο τηλέφωνο 2431033671 και στην ιστοσελίδα του Ναού panagiaepiskepsi.gr