Ετοιμάζεται για δεύτερη συνεχή θητεία ο Βαγγέλης Ζιώγκος

Ετοιμάζεται να ορκιστεί εκ νέου, αυτή τη φορά όχι ως πρόεδρος τοπικού συμβουλίου, αλλά ως πρόεδρος κοινότητας μετά και τις αλλαγές που επήλθαν βάσει του νέου αυτοδιοικητικού σχεδίου του «Κλεισθένη».

Ο λόγος για τον πρόεδρο των Γεωργανάδων, Βαγγέλη Ζιώγκο, ο οποίος εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο Βαγγέλης Ζιώγκος εκλέχτηκε για πρώτη φορά πρόεδρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, θέτοντας εκ νέου υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές. Στηρίχτηκε από ένα σημαντικό μέρος των συγχωριανών του, που τον ανέδειξαν εκ νέου πρόεδρο. Εξάλλου ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια της πενταετούς παρουσίας του στα κοινά προσέφερε πολλά στο χωριό, τόσο σε κοινωνικό, όσο και πολιτιστικό επίπεδο. Κυρίως όλα αυτά τα χρόνια πάλεψε για να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα που ταλάνιζαν το χωριό, πράγμα που επέτυχε μέσα από την συνεργασία που ανέπτυξε με το Δήμο αλλά με συναδέλφους του, όμορων χωριών.

Το σημαντικότερο στοιχείο που διέκρινε την πενταετή παρουσία του, και εκτιμήθηκε από τους κατοίκους είναι το βρισκόταν κάθε στιγμή στο πλευρό των συγχωριανών του, παρέχοντας κάθε στήριξη και καταγράφοντας τα αιτήματα τους.

Καλή θητεία πρόεδρε!