Ετοιμάζονται για αγωνιστικό διήμερο στην πόλη της Λάρισας οι ΕΒΕ Φαρκαδόνας

Οργανώνονται με αφορμή το Αναπτυξιακό Συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί παρουσία του πρωθυπουργού στις 10 και 11 Οκτωβρίου
Με τους μικρομεσαίους αγρότες, εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικούς τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες που βιώνουν την ίδια αγωνία και προβλήματα, αποφάσισε να συμπορευτεί η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Φαρκαδόνας, βαδίζοντας προς το Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα διοργανωθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Λάρισα παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας Αλέξη Τσίπρα.
Στην συνεδρίαση της διοίκησης της Ένωσης αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κινητοποίηση που θα διοργανωθεί στην Λάρισα με την έλευση του πρωθυπουργού, ως δείγμα διαμαρτυρίας στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.
«Η δίκαιη ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την πολιτική των προκατόχων της, στα πλαίσια της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι πολιτικές αυτές ταυτίζονται πλήρως με τις επιδιώξεις του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, των μεγαλοξενοδόχων, των τραπεζιτών και των μεγαλεμπόρων. Όλοι αυτοί που θα κάτσουν γύρω από το τραπέζι του αναπτυξιακού συνεδρίου για τις δικές τους ανάγκες, για τις δικές τους επιδιώξεις. Αυτές οι πολιτικές κάνουν εφιαλτική την καθημερινότητα των μικρών εμπόρων και αυτοαπασχολούμενων, των εργαζομένων της νεολαίας, των συνταξιούχων και των μικρών αγροτών», τόνισε ο πρόεδρος των ΕΒΕ Φαρκαδόνας κ. Ξάνθος Νάτσινας.
Η διοίκηση των ΕΒΕ, καλεί τους Φαρκαδόνιους να συμμετάσχουν στο αγωνιστικό διήμερο στις 10 και 11 Οκτώβρη στη Λάρισα. Καλούν όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 11 Οκτώβρη, διεκδικώντας:
· Αφορολόγητο όριο και για τους αυτοαπασχολούμενους.
· Αύξηση του στις 20.000 ευρώ με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος.
· Να καταργηθούν οι ληστρικοί φορολογικοί νόμοι και τα χαράτσια.
· Να πληρώσει εδώ και τώρα το μεγάλο κεφάλαιο.
· Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων προοδευτικά στο 45%.
· Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διώξεις, οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, επαγγελματικου εξοπλισμού και στέγης.
· Άμεση διαγραφή τμήματος των χρεών τόκων και προσαυξησεων, ευνοϊκές ρυθμίσεις για όλους τους αυτοαπασχολουμενους.
· Δωρεάν υγεία -πρόνοια, πλήρη ιατρό φαρμακευτική περίθαλψη για όλους και προϋποθέσεις. Καμιά πληρωμή για τις υπηρεσίες υγείας.