Έτοιμος να επέμβει και να αντιμετωπίσει τις έντονες χιονοπτώσεις ο Δήμος Φαρκαδόνας

Τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα μιας και σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας και δη στο ορεινό Διάσελλο το χιόνι άρχισε να καλύπτει τα πάντα

Έτοιμος να επέμβει είναι ο Δήμος Φαρκαδόνας από το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι χιονοπτώσεις που φέρνει η «Υπατία» μπορεί να καθυστέρησαν να έρθουν στην περιοχή της Φαρκαδόνας, ωστόσο από τη 1 το μεσημέρι ξεκίνησαν και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις δεν πρόκειται να κοπάσουν. Αντιθέτως θα συνεχιστούν και τις νυχτερινές ώρες με ένταση.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και οι αρμόδιες Υπηρεσίες του βρίσκονται σε θέση μάχης για να αντιμετωπίσουν το νέο κύμα κακοκαιρίας. Από την μια έχουν μπροστά τους τις χιονοπτώσεις από την άλλη το ψύχος που δυσκολεύει την κατάσταση.

Τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα μιας και σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας και δη στο ορεινό Διάσελλο το χιόνι άρχισε να καλύπτει τα πάντα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί τις βραδινές ώρες, όταν η θερμοκρασία θα δείχνει αρκετούς βαθμούς κάτω του μηδενός και η κατάσταση θα είναι σαφώς πιο δύσκολη. Ωστόσο ο Δήμος είναι κατάλληλος προετοιμασμένος και θα προχωρήσει στην ρίψη άλατος για να απομακρύνει την δημιουργία πάγου.

Φωτό αρχείου