Ευκαιρία από τη Δευτέρα για εκπτωσιακές αγόρες

Ευκαιρία για αγορές σε εκπτωσιακές τιμές θα έχουν από αύριο Δευτέρα και οι Φαρκαδόνιοι καθώς από τις 11 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις.

Οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα του νομού ξεκινούν αύριο Δευτέρα και θα ολοκληρωθούν στα τέλη του επόμενου μήνα.

Τα καταστήματα των Τρικάλων έχουν εφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα είδη και πλέον οι υπεύθυνοι βρίσκονται με στραμμένη την προσοχή στην εκπτωτική περίοδο με την ελπίδα της  αναζωογόνησης της αγοραστικής κίνησης.

Ωστόσο οι περισσότεροι δεν αισιοδοξούν, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες των νοικοκυρών που πλέον δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις τρέχουσες υποχρεώσεις, χωρίς να σκέφτονται τις αγορές, πόσο μάλλον αυτές της ένδυσης και της υπόδησης.

Φτάνει να σημειώσουμε ότι οι εκπτώσεις ξεκινούν μέσα σ’ ένα δύσκολο οικονομικά μήνα, όπου θα κληθούν μεταξύ των άλλων να αποπληρώσουν την  πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος καθώς και μια σειρά άλλων υποχρεώσεων. Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και ο Αύγουστος καθώς θα κληθούν να καταβάλλουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Καταλήγοντας να υπογραμμιστεί εδώ ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν επίσης ανοικτά την Κυριακή 17 Ιουλίου, με προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων ωράριο λειτουργίας από τις 11 π.μ. ως τις 6 μ.μ.