Ευτυχισμένη και καρποφόρα η νέα χρονιά για την Ενορία Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνας

Με την ευχή η νέα χρονιά να είναι καρποφόρα και ευλογημένη για την Φαρκαδόνα και την ευρύτερη περιοχή κόπηκε για πρώτη φορά η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ενορίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας υπό την παρουσία αρκετού κόσμου, της νοερής συμπροσευχής του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου και τη συμμετοχή του αρχιδιακόνου της Μητροπόλεως π. Βασιλείου που έλκει την καταγωγή του από το Δήμο Φαρκαδόνας.

Η εκδήλωση άνοιξε με την ευλογία της Βασιλόπιτας και την κοπή από τον π. Αθανάσιο Κούτσια που ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και καρποφορία στο ποίμνιο και την περιοχή.

«Εύχομαι ο Χριστός και η Παναγία και πάντες οι Άγιοι να μας συνοδεύουν και να στέκονται δίπλα μας σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Εύχομαι από καρδιάς η νέα χρόνια να χαρίσει ευτυχία και λιγότερα προβλήματα στο κόσμο, που πραγματικά ένα μεγάλο του μέρος υποφέρει», σημείωσε ο π. Αθανάσιος.

Ο ίδιος ευχαρίστησε το κέντρο «Ποσειδώνιο» και τους ιδιοκτήτες Θωμά Θωμά και Κώστα Θωμά που φιλοξένησαν την εκδήλωση με άψογη συμπεριφορά και εξυπηρέτηση.

Επίσης τον αγαπημένο του φίλο Γιάννη Μπάο τον δεξιοτέχνη στο κλαρίνο και τη συνοδεία του, που παρέστη στην εκδήλωση να διασκεδάσει τις καρδιές των παρευρισκόμενων.

Χορευτικό τόνο στην εκδήλωση έδωσαν τα χορευτικά του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας και του Βλαχόφωνου Συλλόγου Φαρκαδόνας και Περιχώρων πλαισιώνοντας την όμορφη διοργάνωση.

Βίντεο: Βέρα Γαλατσίδη, Φωτογραφικό υλικό: Βέρα Γαλατσίδη, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος