Ευχαριστίες απηύθυνε στο ««KΡHNH LIVE» η προϊστάμενη του νηπιαγωγείου Ζάρκου

Τα μηνύματα και οι ευχές των αναγνωστών μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας

Οι ευχές και οι ευχαριστίες όλων των αναγνωστών μας, μας κάνουν ολοένα και πιο δυνατούς, πιο χαρούμενους να συνεχίσουμε το έργο μας, αυτό της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των συνδημοτών μας, που μας εμπιστεύονται τα δυο τελευταία χρόνια κατατάσσοντάς μας στην κορυφή της τοπικής ενημέρωσης.

Φυσικά τα σχόλια των αναγνωστών μας, είτε αυτά είναι θετικά, είτε, έστω και λίγες φορές αρνητικά, μας πεισμώνουν να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες απαιτήσεις της ενημέρωσης.

Τις ευχαριστίες και τις ευχές για καλό καλοκαίρι έλαβε το «KΡHNH LIVE» από την προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Ζάρκου κα Ασπασία Λάλλα με αφορμή και το χθεσινό ρεπορτάζ γύρω από την γιορτούλα των νηπίων.

«Ευχαριστούμε θερμά  την ηλεκτρονική εφημερίδα KΡHNH LIVE που προβάλλει κάθε φορά με τον καλύτερο τρόπο τα εκπαιδευτικά δρώμενα στα σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας.

«ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ……από το φεγγάρι.»   μας ανέφερε η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Ζάρκου.

Ανταποδίδουμε τις ευχές και περιμένουμε από τη νέα σχολική χρονιά να καλύψουμε ακόμη περισσότερες και ποιοτικές εκδηλώσεις τόσο από το Νηπιαγωγείο Ζάρκου, όσο και από το σύνολο των σχολείων του Δήμου μας.