Ευχαριστίες του Μ. Τασιούλα σε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους

Τις θερμές ευχαριστίες του εκφράζει ο Μιλτιάδης Τασιούλας προς τους Φαρκαδόνιους που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις προχθεσινές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Μέσω της ευχαριστήριας επιστολής που κοινοποίησε στα ΜΜΕ, όπως και στο «KriniLive», εστιάζεται στην εμπιστοσύνη και στην αγάπη που έδειξε ο κόσμος στο πρόσωπο του, τιμώντας με την ψήφο τους. Καλεί παράλληλα τον κόσμο της ΝΔ να κοιτάξει μπροστά προχωρώντας χωρίς προκαταλήψεις, ιδεολογικές αγκυλώσεις και αποκλεισμούς

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Μιλτιάδη Τασιούλα έχει αναλυτικά ως εξής:

«Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη, της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Φαρκαδόνας, για την συμμετοχή τους, στις εσωκομματικές εκλογές της 3ης Απριλίου 2016. Ιδιαίτερα, ευχαριστώ τους ψηφοφόρους, για την στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη, που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Όπως ξεκινήσαμε τον έντιμο προεκλογικό αγώνα μας, όλοι οι συνυποψήφιοι, με την ίδια αφοσίωση και ενότητα θα συνεχίσουμε ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έχοντας ως στόχο η Νέα Δημοκρατία να πάρει τη θέση, που της αξίζει.

Κοιτώντας μπροστά είναι βαθιά η πεποίθηση μας ότι στην πολιτική πρέπει να προχωρούμε χωρίς προκαταλήψεις, ιδεολογικές αγκυλώσεις και αποκλεισμούς.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα παραμείνει η παράταξη της ευθύνης».