Ευχαριστήρια επιστολή στην εταιρεία «ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΗ» κοινοποίησε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θ. Μεριβάκης

Τις ευχαριστίες του προς τους αδερφούς Μπότη Αθανάσιο και Αλέξανδρο, ιδιοκτήτες των πρατηρίων «Αδερφών Μπότη» στη Φαρκαδόνα και στα Τρίκαλα εκφράζει ο δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης.

Η εταιρεία Αφοί Μπότη  δώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2014 στο Δήμο Φαρκαδόνας τρία χλοοκοπτικά μηχανήματα  και ένα μηχάνημα άντλησης νερού, τα οποία χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση των αναγκών.

Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και ευρύτερα ο Δήμος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους αδερφούς Μπότη για την πολύτιμη συμβολή τους και την ευγενική τους χειρονομία.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μεριβάκης εξηγεί πως σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι βιώνουμε, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι πραγματικά απαραίτητες, αξιοσημείωτες και εξαιρετικά σημαντικές.

Ειδικότερα σε επιστολή που κοινοποιήθηκε στους αδελφούς Μπότη ο Δήμος Φαρκαδόνας αναφέρει μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Ο Δήμαρχος  Φαρκαδόνας κ. Μεριβάκης Αθανάσιος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας ευχαριστούμε θερμά τους αδερφούς Μπότη Αθανάσιο και Αλέξανδρο, ιδιοκτήτες των πρατηρίων «Αδερφών Μπότη» στη Φαρκαδόνα και στα Τρίκαλα  για τη δωρεά τριών χλοοκοπτικών μηχανημάτων και ενός μηχανήματος άντλησης νερού τα οποία χρησιμοποιήσαμε στην υπηρεσία καθαριότητας και  πρασίνου στο Δήμο μας.

Η βοήθειά σας είναι για το Δήμο μας πολύτιμη και η έμπρακτη συμπαράστασή σας, μας δίνει την ελπίδα, ότι ο Δήμος μπορεί να συνεχίσει το έργο του έχοντας δίπλα του αληθινούς φίλους που αναγνωρίζουν τις προσπάθειές μας για ένα καλύτερο τόπο.».ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ-300x225