Ευχές από τον πρόεδρο του χωριού δέχτηκε ο εφημέριος του Κεραμιδίου π. Αλέξανδρος Κακαδιάρης

Την ικανοποίησή του και τη μεγάλη χαρά για την τιμή που επεφύλαξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος στον εφημέριο του χωριού π. Αλέξανδρο Κακαδιάρη, εκφράζει ο πρόεδρος του Κεραμιδίου κ. Βασίλης Θεοδώρου.

Ο πρόεδρος του Κεραμιδίου με μια λιτή ανακοίνωσή του, εκφράζει την αγάπη τόσο του ίδιου, όσο και ολοκλήρου του χωριού στο πρόσωπο του σεβάσμιου ιερέα και του εύχεται ο Θεός να του χαρίζει υγεία και δύναμη να διακονεί το χωριό.

Παράλληλα μέσω της ανακοίνωσης ο πρόεδρος δηλώνει συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο του ιερέα.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ένας ικανότατος και μετριόφρων εκπρόσωπος του Θεού, ο πατήρ Αλεξανδρος Κακακαδιάρης, με κύριο γνώρισμα την προσφορά και τον λιτό βίο, τιμήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη στον Ιερό Ναό του Άγιου Χαραλάμπου Κεραμίδιου με το οφίκιο του Οικονόμου. Του εύχομαι θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια  στο δύσκολο έργο του. Δηλώνω ότι εγώ και η τοπική κοινότητα  θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα του, σε ό,τι μας ζητηθεί με γνώμονα την συνέχιση της άριστης συνεργασίας μεταξύ κοινότητας και Εκκλησίας. Για μία ακόμη φορά ΑΞΙΟΣ», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος.