Ευχές του δημάρχου Φαρκαδόνας προς τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων

Τις ευχές του στους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων απευθύνει μέσω του «KriniLive» ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης.
Με αφορμή την έναρξη των εξετάσεων την ερχόμενη Δευτέρα ο δήμαρχος συστήνει ψυχραιμία στους υποψηφίους ενώ εμφανίζεται αισιόδοξος ότι για μια ακόμη χρονιά στα σχολεία της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας θα συνεχιστεί ο επιτυχημένος κύκλος των προηγούμενων χρόνων με τις πρωτιές Φαρκαδόνιων μαθητών.
Ειδικότερα στο μήνυμα του δημάρχου αναφέρονται μεταξύ των άλλων τα εξής:
«Αγαπητοί-ές μαθητές και μαθήτριες
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα 16 Μαΐου, ολοκληρώνουν μια πολύχρονη και επίπονη προσπάθεια που καταβάλατε τόσο εσείς, όσο και οι γονείς μαζί με τους καθηγητές σας. 
Η συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί για τη νεολαία μας μια από τις μάχες της ζωής, που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, παρέχει πολύτιμη εμπειρία και εφόδια για την ίδια τη ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι ο δρόμος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία για πραγμάτωση των ονείρων της.
Η έναρξή τους σηματοδοτεί έναν σημαντικό αγώνα στις επιδιώξεις σας για το μέλλον και αποτελεί το επισφράγισμα των προσπαθειών σας.
Ο αγώνας αυτός είναι σημαντικός, αλλά δεν είναι καθοριστικός και στη ζωή σας θα υπάρξουν και άλλοι αγώνες που θα διαμορφώσουν τη προσωπικότητά σας.
Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου σε όλους εσάς, στους γονείς σας και στους καθηγητές σας ψυχραιμία και καλή δύναμη.».