Ευρεία αποδοχή συναντά καθημερινά ο Δήμος Μανιώτης

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής το Μιχάλη Μπαγιώτη, υποστηρίζεται καθημερινά από ένα «μεγάλο ποτάμι» ανθρώπων που δεσμεύονται απέναντί του να του στείλουν εκ νέου στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

Στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Θεσσαλίας φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής το Μιχάλη Μπαγιώτη, Δήμος Μανιώτης.

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο Δήμος Μανιώτης, φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης υποψηφίων των 5 συνδυασμών που συμμετέχουν στην εκλογική κούρσα της 26ης Μαΐου για το Δήμο Φαρκαδόνας.  

Κατά την εκπομπή και στο χρόνο που διατέθηκε παρουσιάστηκαν με σαφήνεια οι στόχοι που θέτει ο συνδυασμός για την περίοδο 2019-23, το όραμα του υποψηφίου για το Δήμο Φαρκαδόνας, αλλά και η συμμετοχή νέων ανθρώπων στο ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Μπαγιώτη. Ανθρώπων που αποτελούν ενεργό μέρος της κοινωνίας μας και έχουν προσφέρει στο τόπο μας. Ανθρώπων που διεκδικούν για πρώτη φορά μια θέση στα δημοτικά έδρανα με μοναδικό στόχο να δουν το Δήμο Φαρκαδόνας να αλλάζει και τους πολίτες να βλέπουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται.

Με λόγο μεστό και ιδιαίτερα προσιτό, βασισμένο σε επιχειρήματα ο Δήμος Μανιώτης απάντησε σ’ όλα τα ερωτήματα που του κατατέθηκαν.

Ένας νέος άνθρωπος που μέσα σε ελάχιστους μήνες στο δημοτικό συμβούλιο κατάφερε πολλά και σχεδιάζει πλέον, όπως πληροφορούμαστε, να καταθέσει πολύ περισσότερα την επόμενη τετραετία. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό στην τοπική κοινωνία που δεν ξεχωρίζει κανένα πολίτη, γεγονός που τον κάνει αποδεκτό σε όλο το Δήμο μας, σε κάθε χωριό, που ετοιμάζεται να στηρίξει εμπράκτως στις προσεχείς εκλογές.