«Εξέλθετε υποψήφιοι δήμαρχοι…Υποψήφιοι δήμαρχοι εξέλθετε»

«Κελεύσατε υποψήφιοι δήμαρχοι των νυν προσφερομενόσι υποψηφίων δημοτικών συμβούλων πάσης Φαρκαδόνας

Παρερμηνεύοντας τους ιερούς στίχους του «Κέλευσον Δέσποτα» και «Αρχιερείς Εξέλθετε» θα σταθούμε στα αυτοδιοικητικά σενάρια περί υποψηφιοτήτων στις δημοτικές εκλογές, πλέον του Μαΐου, αντί του Οκτωβρίου 2019. Οι συζητήσεις και τα σενάρια στο Δήμο Φαρκαδόνας δίνουν και παίρνουν με τους εν δυνάμει υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους να φλερτάρουν με την κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Εξέλθετε υποψήφιοι δήμαρχοι…Υποψήφιοι δήμαρχοι εξέλθετε». Βγείτε λοιπόν υποψήφιοι δήμαρχοι για τον εντοπισμό όλων εκείνων που έχουν λάβει την απόφαση να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα, ως δημοτικοί σύμβουλοι ή ως υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι. Εξέλθετε λοιπόν υποψήφιοι δήμαρχοι για τον εντοπισμό όλων εκείνων που φλερτάρουν με την ιδέα της καθόδου για την διεκδίκηση της προεδρίας των χωριών αλλά και για μια θέση στα δημοτικά συμβούλια.

«Κελεύσατε υποψήφιοι δήμαρχοι των νυν προσφερομενόσι υποψηφίων δημοτικών συμβούλων πάσης Φαρκαδόνας». Κελέσαυτε λοιπόν υποψήφιοι δήμαρχοι, για να γίνουμε πιο σαφείς, αξιώστε, ζητήστε, σε κάποιες των περιπτώσεων προστάξτε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τη στήριξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το κυνήγι μόλις ξεκίνησε και φυσικά θα έχει ενδιαφέρον αλλά και μέλλον καθώς πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 28 Απριλίου 2019, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να κατατεθούν οι συνδυασμοί και οι υποψηφιότητες.

Όπως πληροφορούμαστε από κάποιους άρχισε ήδη η αναζήτηση και η προσέλκυση υποψηφίων. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εν δυνάμει υποψήφιοι άρχισαν να συγκεντρώνουν ακόμη και ταυτότητες για την στελέχωση των συνδυασμών τους. Αρκετά νωρίς κι όπως αποδεικνύεται δεν έχουν διαβάσει καν τις 586 συνολικά, (για να τους υπενθυμίσουμε να ξέρουν να το λένε), σελίδες του αυτοδιοικητικού σχεδίου νόμου για τον «Κλεισθένη». Φυσικά κάποια από τα πρόσωπα που προσεγγίζουν τους κοιτούν με περιέργεια, άλλοι αφήνουν τα λόγια τους ασχολίαστα, άλλοι βάζουν τα γέλια  κι άλλοι πάλι τους δίνουν μια απλή άτυπη δέσμευση «ναι θα έρθω μαζί σου». Αρκετοί αφού τους υποσχέθηκαν κατά το παρελθόν ότι θα είναι μαζί τους τώρα τους γυρνούν την πλάτη, μάλιστα επιδεκτικά.

Καλό θα είναι στην παρούσα φάση να σταματήσει η έρευνα αγοράς, από όλους τους μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου μιας και απέχουμε αρκετά από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Καλό επίσης είναι οι υποψήφιοι μνηστήρες να καθίσουν να διαβάσουν το 586σελιδο σχέδιο, ίσως βρουν σημεία τα οποία κρύβουν παγίδες.

Κι ας μην ξεχνούν όλοι οι μνηστήρες ότι «Κανείς δεν είναι κανενός», οι ταυτότητες δίνονται και παίρνονται αυτόματα πίσω. Όσο για τους ενδιαφερόμενους για τις έδρες των προέδρων και δημοτικών συμβούλων υπομονή…υπάρχει ακόμη χρόνος για να δώσουν τις αστυνομικές τους ταυτότητες…


1 σχόλιο

  1. Ο ΠΑΘΩΝ
    19/07/2018 at 00:10

    Άντε μαζευτείτε λοιπόν να τα αρμέξουμε. Τι έχουμε να ζήσουμε τους επόμενους μήνες; Γατάκια τρέξτε για ταυτότητες, με το αζημείωτο φυσικά γιατί πλέον όλοι το έμαθα το κάλπο. Σίγα μη τους πιστέψουμε ότι ενδιαφέρονται για τον τόπο και το Δήμο. Για τη βολεψιά ενδιαφέροντα και για τα μπικικίνια!!! τρομάρα τους.