Εξοργισμένος ο δήμαρχος Φαρκαδόνας από τις απουσίες δημοτικών συμβούλων (Βίντεο)

Προειδοποίησε τους απουσιάζοντες συμβούλους ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα απευθυνθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Προς πάσα κατεύθυνση έστρεψε τα βέλη του το απόγευμα της Τρίτης ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, στη θέα των πολλών άδειων καθισμάτων των εδράνων  της αιθούσης συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Για μια ακόμη φορά η συνεδρίαση δεν κατέστη εφικτό να πραγματοποιηθεί μιας και οι πολλές απουσίες δημοτικών συμβούλων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, ανέβαλαν τη συνεδρίαση καθότι και δεν υπήρξε η επιθυμητή απαρτία.

Το γεγονός εξόργισε το δήμαρχο, ο οποίος σε έντονο ύφος έστειλε προς πάσα κατεύθυνση μηνύματα για δραστικά μέτρα, μη παραλείποντας να τονίσει ότι θα απευθυνθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

«Θεωρώ ότι η ενέργεια δημοτικών συμβούλων να μην προσέρχονται στο δημοτικό συμβούλιο, αποτελεί σαμποτάζ  προς Δήμο. Ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι φαίνεται πως δεν θέλουν να προχωρούν τα έργα. Μπορούν να προσέρχονται στο δημοτικό συμβούλιο και να ψηφίζουν ότι θέλουν και να εκφράζουν οποιαδήποτε αντιπαράθεση, είτε προσωπική, είτε γενική», τόνισε αρχικά ο δήμαρχος ενώ δεν στάθηκε μονάχα εκεί.

Λίγο αργότερα ήρθε να προειδοποιήσει όλους εκείνους που απουσιάζουν και βάζουν εμπόδια στην λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και ευρύτερα του Δήμου.

«Ο Δήμος πρέπει να λειτουργήσει. Δεν μπορούν κάποιοι να παίζουν με τα νευρά τα δικά μας και των δημοτών. Υπάρχουν αποφάσεις και έργα που πρέπει να τρέξουν. Ας το αντιληφθούν. Από την πλευρά μας θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα, με αναφορά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση», συμπλήρωσε ο κ. Μεριβάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο: