Ευχάριστες ειδήσεις για τη Φαρκαδόνα δια στόματος περιφερειάρχη

Ο κ. Αγοραστός ανακοίνωσε τη διάθεση 300.000 ευρώ για την δημιουργία αθλητικών έργων στην περιοχή της Φαρκαδόνας

 Η αθλητική εκδήλωση – δράση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BEACTIVE Γ.Γ.Α., από το Δήμο Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και της Κ.Ε.Δ.Ε. έφερε ευχάριστες ειδήσεις για την περιοχή.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης και κατά τον χαιρετισμό του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα.
Στο πλαίσιο του χαιρετισμού του ο κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναμένεται να διαθέσει προς το Δήμο Φαρκαδόνας το ποσό των 300.000 ευρώ για την δημιουργία αθλητικών έργων στην περιοχή.
Η είδηση ως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την απόλυτη ικανοποίηση τόσο του Δήμου, όσο και των αθλητικών Συλλόγων της περιοχής μας. Φυσικά μέρος των χρημάτων θα διατεθούν για τα δυο γήπεδα, αυτά της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας ενώ το υπόλοιπο μέρος θα χρησιμοποιηθεί βάσει των αναγκών αλλά και του σχεδιασμού που θα πράξει ο Δήμος και θα σχετίζεται με τη δημιουργία αθλητικών έργων.
Ευχάριστες ειδήσεις για την προώθηση και την ανάπτυξη του Αθλητισμού στην περιοχή της Φαρκαδόνας…

1 σχόλιο

  1. Κώστας
    16/04/2018 at 18:40

    Πάντως αξίζουν μπράβο σε όλους για την ποιοτική και πρωτόγνωρη για την περιοχή μας εκδήλωση