Ευχαριστίες και απολογισμός έργου για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Οιχαλίας

Με την ολοκλήρωση της θητείας ο σύλλογος μέσω ανακοίνωσης που κοινοποίησε ηλεκτρονικά στο «ΚΡΗΝΗ LIVE» ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν για να τακτοποιηθούν ανάγκες του σχολείου, ενώ δεν παραλείπει να κριτικάρει και τη στάση ορισμένων ανθρώπων

Με την ολοκλήρωση του σχολικού έτους 2017-2018 ολοκληρώθηκε και η θητεία του διοικητικού συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Οιχαλίας.

Ενός συλλόγου που για μια τριετία ασχολήθηκε ενεργά με τα προβλήματα του σχολείου, όπως επίσης και με εκπαιδευτικά ζητήματα που άπτονται του διδακτηρίου. Αγωνίστηκε συλλογικά, θέτοντας ως προτεραιότητα , όχι ατομικές φιλοδοξίες, αλλά βάζοντας στην κορυφή το συλλογικό συμφέρον του σχολείου.

Με την ολοκλήρωση της θητείας ο σύλλογος μέσω ανακοίνωσης που κοινοποίησε ηλεκτρονικά στο «KΡHNH LIVE» ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν για να τακτοποιηθούν ανάγκες του σχολείου, ενώ δεν παραλείπει να κριτικάρει και τη στάση ορισμένων ανθρώπων. Προχωρά σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων μη παραλείποντας ωστόσο να κάνει και την αυτοκριτική του.

Ειδικότερα μέσω της επιστολής ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Οιχαλιώτη κ. Νίκο Καλομαρα, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο εξωτερικό για τη δωρεά χρημάτων με σκοπό την αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος για τις ανάγκες του σχολείου. Την εταιρία εμφιαλωμένων αναψυκτικών Κλιάφα για την προσφορά των προϊόντων του για τις εκδηλώσεις του σχολείου. Την Βιομηχανία ΤΥΡΑΣ που βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και του σχολείου. Την εταιρία ΒΙΟΛΑΝΤΑ που ενίσχυε το μπουφέ των εκδηλώσεων. Την εταιρία Τσιάντος για την προσφορά φρούτων στα παιδιά στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας για την υγιεινή διατροφή. Την κα Κατερίνα Μακρυγιάννη, ψυχολόγο για την συμμετοχή στις εκδηλώσεις του σχολείου. Όσους συνέβαλαν για την δημιουργία έργων στο σχολείο, όπως την κατασκευή των τουαλετών μετά τις οχλήσεις και τα αιτήματα που κατατέθηκαν.

Σαν Σύλλογος τα 3 έτη, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, τα μέλη της διοίκησης δέχτηκαν βέλη από μερίδα γονέων που εμφανίστηκαν δύσπιστοι σχετικά με την καταβολή συνδρομών. Με υπομονή και διάλογο αλλά και με τα έργα, αντιλήφθηκαν το κέρδος της ενέργειας.

Κατά την τριετή παρουσία του Συλλόγου έγιναν πολλές προσπάθειες για να λυθούν προβλήματα που παρουσιαζόταν στο σχολείο μετά από παράπονα γονιών για εκπαιδευτικούς, και να βρουν λύση τα αιτήματα σχετικά με την μετακίνηση και μεταφορά των μαθητών. Ο διάλογος και η συζήτηση των θεμάτων έφερε την πολυπόθητη και επιθυμητή ηρεμία, όπως και την συνεργασία γονιών, εκπαιδευτικών και συλλόγου.

Ο Σύλλογος ζητά συγγνώμη αν δυσαρέστησε κάποιους και εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλη την εκπαιδευτική και μη κοινότητα του γυμνασίου Οιχαλίας.