Ευχαριστίες προς την πολυπληθή πελατεία τους εκφράζουν τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου

Εκατοντάδες άνθρωποι ανήμερα της ο εορτής του Αγίου Ιωάννου επισκέφτηκαν τα δυο ζαχαροπλαστεία που λειτουργούν σε Φαρκαδόνα και Λάρισα επωφελούμενοι των προσφορών για την αγορά γλυκισμάτων στη μισή τιμή και να ευχηθούν στον κ. Γιάννη Οικονόμου για τα ονομαστήρια του

Εκατοντάδες υπήρξαν οι Φαρκαδόνιοι καθώς επίσης και οι Λαρισαίοι που επισκέφτηκαν τη χθεσινή ημέρα τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου σε Λάρισα και Φαρκαδόνα για να τύχουν των μεγάλων προσφορών που προώθησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Εκατοντάδες άνθρωποι ανήμερα της ο εορτής του Αγίου Ιωάννου επισκέφτηκαν τα δυο ζαχαροπλαστεία που λειτουργούν σε Φαρκαδόνα και Λάρισα επωφελούμενοι των προσφορών για την αγορά γλυκισμάτων στη μισή τιμή και να ευχηθούν στον κ. Γιάννη Οικονόμου για τα ονομαστήρια του.

Τα ζαχαροπλαστεία Οικονόμου ευχαριστουν για μια ακόμη φορά την πολυπληθή πελατεία τους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη, όπως επίσης και για την υπομονή που έδειξαν αναμένοντας για αρκετή ώρα για να εξυπηρετηθούν εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης. Δεσμεύονται για συνέχεια των προσφορών και των εκπλήξεων, ως ένα δείγμα αντάμειψης για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στην επιχείρηση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ