Ευχαριστίες της Ρούλας Σκανδάλη και των καθηγητών προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Δημόσιο ευχαριστώ εκφράζει η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του γυμνασίου Οιχαλίας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με αφορμή την ολοκλήρωση του διδακτικού έτους

Τις δημόσιες ευχαριστίες εκφράζουν η διευθύντρια του γυμνασίου Οιχαλίας κα Ρούλα Σκανδάλη και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που ολοκληρώνει την πορεία του με αφορμή και την λήξη του διδακτικού έτους 2017-2018.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο που κοινοποίησε η διεύθυνση του σχολείου η συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο, υπήρξε άριστή και η συμβολή του υπήρξε σημαντική για την προώθηση και επίλυση κάθε ζητήματος.

«Μας στήριξαν, μας βοήθησαν και ήταν πάντα κοντά μας όταν τους χρειαζόμασταν και στις ευχάριστες, αλλά και στις δυσάρεστες στιγμές. Με τη δική τους βοήθεια αποκτήσαμε  καινούργιο φωτοτυπικό μηχάνημα, φορητό υπολογιστή, βιντεοπροβολέα και πανί προβολής, ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία της μάθησης των παιδιών τους, αλλά και των παιδιών που θα φοιτήσουν μελλοντικά στο σχολείο μας.

Ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας με τον επόμενο Σύλλογο θα είναι εξίσου γόνιμη για το καλό της Σχολικής μας κοινότητας.», αναφέρεται στο σχετικό κείμενο.