Ευχάριστο κλίμα στην κοπή της πίτας των εργαζομένων της ΔΕΥΑΦ

Πιστοί στο έθιμο οι εργαζόμενοι, συναντήθηκαν στο κοσμικό κέντρο «Θεσσαλία Παλλάς» σε μια χαλαρή και γεμάτη διάθεση ατμόσφαιρα για την κοπή της πίτας

Η μεγάλη οικογένεια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας, αυτή των εργαζομένων και των πολιτικών προϊσταμένων, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με την παρέλευση του ωραρίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Πιστοί στο έθιμο οι εργαζόμενοι, συναντήθηκαν στο κοσμικό κέντρο «Θεσσαλία Παλλάς» σε μια χαλαρή και γεμάτη διάθεση ατμόσφαιρα για την κοπή της πίτας.

Προσκεκλημένοι τους ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Θανάσης Μεριβάκης, που ανταποκρίθηκε με θέρμη την πρόσκληση.

Ο κ. Μεριβάκης απηύθυνε τις ευχές τους στο προσωπικό για υγεία, ενώ στάθηκαν και στο σημαντικό και πολύτιμο έργο που παράγουν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης.

Τους παρότρυνε να συνεχίσουν την προσπάθεια καθώς κι αυτοί με το έργο τους συμβάλουν για να προχωρήσει μπροστά η επιχείρηση και να επιλύονται άμεσα τα προβλήματα.

Στην συγκέντρωση των εργαζομένων η κουβέντα απομακρύνθηκε από τα εργασιακά θέματα και ζητήματα και το πρώτο ρόλο είχε το φιλικό κλίμα, η ευχάριστη διάθεση και ψυχαγωγία.

Αναφορά έγινε και στις επιτυχίες που είχε η δημοτική επιχείρηση, γεγονός που οφείλεται στη συστηματική εργασία των εργαζόμενων και της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου.
1 σχόλιο