Ευχές από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας για το νέο έτος

Εύχομαι το 2019 να είναι χρονιά δύναμης, αγάπης και αλληλεγγύης

Τελειώνοντας το 2018 ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας ίσως θα έπρεπε να μιλήσω και να αποτιμήσω το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου και με ευχές γιορτινές να κλείσω τη χρονιά.

Θα αφήσω όμως αυτό να το κάνουν άλλοι …

Εγώ θα μιλήσω για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας … Για όλους εκείνους που λίγο ή πολύ έβαλαν ένα λιθαράκι για να γίνει κάτι περισσότερο ή λιγότερο σημαντικό σε τούτο το κομμάτι γης που μας αντιστοιχεί…Σ’ αυτούς θα απευθύνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί είτε ηθελημένα είτε αθέλητα βοήθησαν στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει σαν Δημοτικό Συμβούλιο.

Αλλά και στους υπόλοιπους … Σε εκείνους που δεν ήταν δίπλα μας αλλά απέναντι μας … Σε εκείνους που προσπάθησαν να μηδενίσουν προσπάθειες και προσφορές ανθρώπων άξιων και ικανών… Σε εκείνους που επιδόθηκαν στην πολιτική ανθρωποφαγία με θύματα ανθρώπους που θέλανε και θέλουν  να προσφέρουν  στον τόπο αυτόν … Σε εκείνους θα πω ότι σ’ αυτόν τον τόπο και γι’ αυτόν τον τόπο και για τους ανθρώπους του, αξίζουν καλύτερα και περισσότερα πράγματα που ίσως αν είσαστε δίπλα και όχι απέναντι να τα είχαμε πετύχει.

Παρόλα αυτά και σε εκείνους ένα ευχαριστώ θα απευθύνω, γιατί άθελά τους κατάφεραν να μας πεισμώσουν και το πείσμα να το κάνουμε έργο …

Τίποτα όμως δεν τελειώνει εδώ παρά μόνο το 2018 … Το 2019 θα μας βρει όλους εδώ, στους δρόμους, στις γειτονιές, στα καφενεία, να είμαστε παρόντες και να συζητάμε για τα προβλήματα του τόπου μας.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε ΟΛΟΥΣ τους Φαρκαδόνιους πολίτες τις θερμότερες ευχές μου για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2019.

Εύχομαι το 2019 να είναι χρονιά δύναμης, αγάπης και αλληλεγγύης.

Καλή χρονιά, με YΓEIA ΓIA OΛOYΣ MAΣ!!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας

Ιωάννης Αναγνώστου