Ευχές για πρόοδο και υγεία σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές

Τα δημοτικά σχολεία της Φαρκαδόνας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους το βράδυ του Σαββάτου σε ένα άκρως ευχάριστο και ελπιδοφόρο κλίμα

Με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει πρόοδο και υγεία στους μαθητές των δυο δημοτικών σχολείων της Φαρκαδόνας κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του 1ου και 2ου δημοτικών σχολείων Φαρκαδόνας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας το βράδυ του Σαββάτου παρουσία γονιών και μαθητών καθώς και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη και Ηλία Καραμάνου, αντιδημάρχου Παιδείας, που ευχήθηκαν καλή πρόοδο στους μαθητές.

Η εκδήλωση άνοιξε με την ευλογία της πίτας από τον π. Αθανάσιο Κούτσια και τους χαιρετισμούς από τους διευθυντές των δυο σχολείων κ.κ. Γιώργο Τσιάκαλο και Δημήτρη Ζάμπρα, που στάθηκαν στη συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ των δύο διδακτηρίων αλλά και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχήθηκαν η νέα χρονιά να φέρει υγεία και ευτυχία στην μαθητική κοινότητα και πρόοδο στους μαθητές.

Σε ανάλογο ύφος κινήθηκαν και οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων που καλωσόρισαν στην εκδήλωση γονείς και μαθητές.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα υπό την παρουσία της ζωντανής ορχήστρας με τον ανεπανάληπτο Θανάση Μητσάτσικα στο Κλαρίνο και τον μοναδικό Χρήστο Αγριόδημο στο Τραγούδι.

Οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των δύο δημοτικών σχολείων ευχαριστούν θερμά τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο σχολείων, τους δύο μεγάλους χορηγούς Καραμάνο Χρήστο και Λανάρα Κώστα για την προσφορά των δύο ποδηλάτων, καθώς και τους:

Τσουμάνη Μαρία, Μέμηλα-Λέφα Ο.Ε., Μίντζα Κωνσταντίνο, Κοθώνα Παναγιώτα, Βασιλειάδη Κωνσταντινο, Καραμάνο Γιώργο, Στάμο Αθανάσιο, Πάσχο Ευάγγελο, Γάτσιο Δημήτριο, Αφοί Γρηγορίου-Χύτα, Centro Cafe, Σούρλα Αλέξανδρο, TechnoΗλεκτρική Θεοχάρη, Μίντζα Γεώργιο, Ποσειδώνιο Κέντρο Δεξιώσεων κ Οίκο Νυφικών.

θερμές ευχαριστίες επίσης στον πατέρα Αθανάσιο που ευλόγησε τις δύο βασιλόπιτες, στους γονείς και τους δημότες που στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση.

Φωτογραφίες: Θοδωρής Λακιάρας και Λευτέρης Μακρής