Ευχές και ευχαριστίες από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έως και σήμερα η συνεργασία των εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και με φορείς υπήρξε αγαστή. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά συνέβαλλαν στην ανάδειξη του άριστου έργου μαθητών και εκπαιδευτικών.

Πλέον με την ολοκλήρωση του διδακτικού έτους η διευθύντρια του σχολείου κα Σταυρούλα Παθέκα, όπως επίσης και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων για την ηθική και οικονομική στήριξη σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς καθώς και την διοργάνωση μπουφέ μετά την εκδήλωση της λήξης της σχολικής χρονιάς. Ευχαριστούν επίσης τον κ. Θοδωρή Λακιαρα με το Krini live καθώς και το Γιώργο Χαλο με το Oichalia live για την φωτογραφική και δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης λήξης.

Ευχαριστούν ακόμη τους χορηγούς που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και πρόσφεραν στο σχολείο έναν προτζεκτορα, ένα λάπτοπ και μικρόφωνα.

Η διευθύντρια του σχολείου παράλληλα ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς που συνέδραμαν από κοινού οικονομικά για την προμήθεια ενός λάπτοπ το οποίο προσφέρθηκε σε μαθήτρια, η οικογένεια της οποίας δεν είχε την δυνατότητα αγοράς.

Τέλος ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας συγχαίρει τους μαθητές, Τρύπα Παναγιώτη της ΣΤ’ τάξης και Χριστίνα Κατσιπόδα της Ε’ τάξης για της επιτυχία τους στο μαθηματικό διαγωνισμό Μικρός Ευκλείδης.

Εύχονται στους μαθητές καλό καλοκαίρι και χαρούμενες διακοπές.