Ευχές στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και τους γονείς από την Ελένη Στεργίου – Μπότη

Τις ευχές της για την νέα σχολική χρονιά απευθύνει η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας κα Ελένη Στεργίου – Μπότη.

Σε μήνυμα της απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, ευχόμενη καλή και δημιουργική χρονιά, πρόοδο και πολλές επιτυχίες, ανάλογες με εκείνες που ζήσαμε το προηγούμενο σχολικό έτος.

«Αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί γονείς, εκπαιδευτικοί, εύχομαι ολόψυχα μια καλή και δημιουργική χρονιά. Εύχομαι οι μαθητές της περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας και όλα τα παιδιά του νομού και ευρύτερα να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες που είναι απαραίτητα εφόδια για τη ζωή, σε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, σε σχολεία που τους αξίζουν.

Στις εποχές που βιώνουμε όλοι μας, με τις πολλές δυσκολίες, τα άγχη, και τα ξεχωριστά για τον καθένα μας προβλήματα, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς  αλλά και η πολιτεία οφείλουν να πράξουν τα μέγιστα για να δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες ώστε να εμπνεύσουν τα παιδιά με δύναμη και υπομονή για το νέο τους ξεκίνημα και να  απολαύσουν το ταξίδι της γνώσης. Από πλευράς μου θα βρίσκομαι κοντά σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, στηρίζοντας όσο μπορώ και στο μέτρο του δυνατού κάθε πρωτοβουλία τους.

Καλή σχολική χρονιά».