Ευχές στους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων απευθύνει η Ελένη Στεργίου – Μπότη

Εύχεται ολόψυχα στα παιδιά καλή επιτυχία στην πρώτη δύσκολη μάχη της ζωής τους, αυτή της συμμετοχής στον πανελλήνιο διαγωνισμό, που θα κρίνει την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Τις ευχές προς της προς τους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων των γενικών και επαγγελματικών λυκείων της περιοχής μας, απευθύνει η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Φαρκαδόνας κα Ελένη Στεργίου – Μπότη.

Η κα Ελένη Στεργίου – Μπότη, εύχεται ολόψυχα στα παιδιά καλή επιτυχία στην πρώτη δύσκολη μάχη της ζωής τους, αυτή της συμμετοχής στο πανελλήνιο διαγωνισμό, που θα κρίνει την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ίδια παροτρύνει τα παιδιά να αντλήσουν δύναμη και να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη μάχη με αισιοδοξία, ηρεμία και υπομονή, προκειμένου να ολοκληρώσουν την προσπάθεια που έχουν από καιρό αρχίσει. Να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής τους, γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας.

Απευθυνόμενη στους γονείς των υποψηφίων τους παροτρύνει να συμβάλουν στη διατήρηση ενός ήρεμου κλίματος όλο αυτό το χρονικό διάστημα των εξετάσεων, έτσι ώστε τα παιδιά τους να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.