Ευχετήριο μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη

«Καλή χρονιά, καλή αρχή, με αγωνιστική δύναμη για μια νέα πορεία του Δήμου Φαρκαδόνας.»

Τις ευχές για την έλευση του νέου χρόνου, απευθύνει δημόσια ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης. Απευθυνόμενος στους συνδημότες, δίνει τις ευχές για υγεία και ευτυχία, ενώ επικεντρώνεται στη χρονιά που ανατέλει, δίνοντας το δικό του, αυτοδιοικητικό-πολιτικό στίγμα.

Αναλυτικά στο μήνυμα του αναφέρει τα εξης:

«Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Η έλευση του νέου έτους συμβολίζει την αλλαγή και την επανεκκίνηση τόσο σε προσωπικό και οικογενειακό όσο και σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο.

Σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο σας εύχομαι από καρδιάς το έτος 2019 να είναι έτος πνευματικής, ψυχικής, σωματικής και οικονομικής ανάτασης και αναγέννησης.

Το έτος 2019, όμως, είναι και έτος ευρωπαϊκών, εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών. Είναι έτος καθοριστικό για την πορεία της πατρίδας και του Δήμου μας. Τη χρονιά αυτή καλούμαστε να αναδείξουμε με την ψήφο μας την αξιοσύνη, την εμπειρία και τη γνώση η οποία, όμως, πρέπει  να συνυπάρχει με το όραμα, τη σοβαρότητα, την αλήθεια, την ανιδιοτέλεια, την εντιμότητα, την καθαρή και ανοιχτή σκέψη, τη διαφάνεια, την κοινωνική αλληλεγγύη, την ισότητα και δικαιοσύνη, τις ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες και τον σεβασμό στις συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες.

Συνδημότισσες, συνδημότες,

Το 2019 καλούμαστε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την ανάδειξη εκείνων των αυτοδιοικητικών στελεχών που θα προτάσσουν την ουσιαστική ανάπτυξη του Δήμου Φαρκαδόνας, που θα σέβονται, θα εμπνέουν και θα παρακινούν τους δημότες για νέους και καινοτόμους στόχους. Να αναδείξουμε στελέχη που θα πιστεύουν, θα προωθούν και θα προστατεύουν τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμικών δημοτικών οργάνων. Να αναδείξουμε έναν Δήμαρχο ακηδεμόνευτο, χωρίς δεσμεύσεις και προσυμφωνημένες υποχρεώσεις για έμμισθα αξιώματα, χωρίς ανταλλάγματα και ατομικά συμφέροντα. Να αναδείξουμε, εν τέλει, εκείνα τα στελέχη που θα ξαναφέρουν τον Δήμο Φαρκαδόνας στη θέση που του ανήκει, στη θέση που του αξίζει.

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι μαζί με την άξια και πολυπληθή ομάδα των συνεργατών μου, που σύντομα θα σας γνωστοποιηθεί, θα αγωνιστούμε με ζήλο και συνέπεια για το σύνολο του Δήμου Φαρκαδόνας υπηρετώντας πιστά και απαρέγκλιτα όλες τις παραπάνω αρχές.

Καλή χρονιά, καλή αρχή, με αγωνιστική δύναμη για μια νέα πορεία του Δήμου Φαρκαδόνας.»