«Η φιλία και η συνεργασία δεν σβήνουν ποτέ»

Τα είπαν σαν φίλοι και συνάδελφοι οι πρόεδροι των Ταξιαρχών και της Νομής με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΦ κ. Βασίλη Αγγέλη

Αν όχι σε καθημερινή βάση, πολλές ωστόσο είναι οι επισκέψεις εβδομαδιαίως των προέδρων των Ταξιαρχών κ. Αποστόλη Καταραχιά και της Νομής κας Εύης Καϊνανά στη Φαρκαδόνα.

Φυσικά όχι για την εξυπηρέτηση προσωπικών τους αναγκών αλλά των κατοίκων των χωριών που εκπροσωπούν.

Οι δύο ιδιαίτερα δραστήριοι πρόεδροι, δαπανούν ακόμη και τον ελεύθερο χρόνο τους για να εξυπηρετήσουν ανάγκες των συνδημοτών τους, που απευθύνονται στους ίδιους για να τους διευκολύνουν, για την αποπληρωμή λογαριασμών, καθώς επίσης και για την λήψη εγγράφων.

Φυσικά και το γεγονός δεν περνά απαρατήρητο καθώς εκτιμάται ολοένα και περισσότερο από τους κατοίκους.

Κατά τις επισκέψεις τους στη Φαρκαδόνα δεν χάνουν την ευκαιρία να συναντηθούν με συναδέλφους τους αιρετούς, φίλους κατά βάση, με τους οποίους συνεργάστηκαν αρμονικά κατά το παρελθόν.

Ένας από αυτούς ο καθόλα δραστήριος και άξιος πρώην αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ,  κ. Βασίλης Αγγέλης.

Ο νυν δημοτικός σύμβουλος, κ. Αγγέλης είχε συνεργαστεί παλιότερα με τους δυο προέδρους, προσφέροντας την αμέριστη βοήθειά του σε θέματα που απασχολούσαν τα δυο χωριά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι δυο πρόεδροι, η απλότητα του κ. Αγγέλη, σε συνδυασμό με το έντονο ενδιαφέρον του, είχε ως αποτέλεσμα να λυθούν άμεσα προβλήματα που απασχολούσαν τα χωριά.

Είναι αλήθεια πως το ενδιαφέρον του κ. Αγγέλη να επιλύει άμεσα προβλήματα, η ευγένεια και η καλοσύνη δεν παύουν να εκτιμούνται από τους συνεργάτες του αλλά και όσων τον γνωρίζουν.